αποφρακτικές εταιρείες Αθήνα

αποφρακτικές εταιρείες Αθήνα

Αποφρακτικές εταιρείες Αθήνα 24h από την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία στην Αθήνα ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με άριστες υπηρεσίες αποχετεύσεων.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ;

 • Στην εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές απόφραξης.
 • Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο αποφρακτικών οχημάτων τελευταίας γενιάς, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για ποικίλες υπηρεσίες αποφράξεων: Απόφραξη, καθαρισμός φρεατίου, απόφραξη μπάνιου, λεκάνης κλπ., αλλά και αντλήσεις υδάτων.
 • Τα συνεργεία μας είναι έτσι κατανεμημένα στο λεκανοπέδιο Αττικής, ώστε ο χρόνος αναμονής να ελαχιστοποιείται με αυτόν τον τρόπο.
 • Η πολύχρονη εμπειρία μας από το 1981, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια ✅εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της ✅υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που προσφέρουμε.
 • Κατά συνέπεια το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά στις αποφράξεις αποχευτεύσεων – σωληνώσεων θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.
 • Επίσης, αναλαμβάνουμε με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων τόσο για καθαρισμό όσο και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες: ✅πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, ✅αναρρόφηση λυμάτων από μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους.
 • Ακόμη και στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων έχουμε τις πιο προχωρημένες μεθόδους προσέγγισης και ολοκλήρωσης εργασιών.

Επεμβαίνουμε στα δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι. Με εμπειρία από το 1981 είμαστε ειδικοί στην άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη, την απόφραξη του αποχετευτικούς σας δικτύου 24h  καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Οι αποφράξεις γίνονται με ποιότητα από μας:

 1. γρήγορα,
 2. αθόρυβα,
 3. άοσμα,
 4. καθαρά και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον.

Γιατί εφαρμόζουμε Υδροβολή από τη ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ;

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού  όλων των τύπων αποχετεύσεων με χρήση υδροβολής.  Στο όνομα υδροβολή αντιλαμβάνεστε χρήσης υψηλής πίεσης νερού.

Αντίθετα με όσα πιστεύουν γενικά οι περισσότεροι αυτή η υπηρεσία προσφέρεται πολύ οικονομικά σε ιδιώτες, δήμους κυβερνητικά κτήρια και επιχειρήσεις.

Έτσι, εδώ στην εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ εξασφαλίζουμε λύση για κάθε περιστατικό προσφέροντας μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες.

Πώς στις Υπηρεσίες Αποφράξεων Αθηνών με υδροβολή ξεχωρίζετε;

Η υδροβολή αποτελεί μία από τις ταχύτερες λύσεις. Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποφράξεων Αθηνών σε ελάχιστο χρόνο. Η χρήση υψηλής πίεσης νερού επιτυγχάνει τόσο την αφαίρεση δύσκολων αλλά και στεγνών αποβλήτων όσο και το γρήγορο ξεβούλωμα. Η ροή αμέσως μετά την απεμπλοκή κάθε είδους φραξίματος από μας αποκαθίσταται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι γίνονται πελάτες μας, αφού δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας και μείνουν όχι μόνο ευχαριστημένοι αλλά και εντυπωσιασμένοι.

Για αυτό καλό είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να λάβετε την καλύτερη προσφορά για σας. Ένα συμβόλαιο μηνιαίας συντήρησης θα σας γλυτώσει από μελλοντικά μεγάλα έξοδα. Ένα πλημμελώς συντηρημένο αποχετευτικό δίκτυο συνήθως μακροπρόθεσμα θέτει τους ενοίκους σε περιπέτειες όχι μόνο οικονομικές. Η υγεία ανθρώπων και στα κατοικίδια προϋποθέτει την καλή υγιεινή όλων των χώρων.

Επιλέγεται κάθε φορά η κατάλληλη μέθοδος με 100% αποτελεσματικότητα για να έχει κάθε πελάτης μας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη.

 

Επικοινωνια

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας για την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΓΚΗΣ

Είμαστε ανοικτά 24/7/365 διότι οι αποφράξεις δεν προγραμματίζονται, αλλά αντιμετωπίζονται

Καλέστε μας τώρα

210.766.66.66

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Για συμβόλαια υποστήριξης και δωρεάν κάλυψη

Καλέστε μας στο

210.544.44.44