ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ: Οικονομικές Αποφράξεις Αθήνα από 15€ τώρα 24h το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο στην αποφρακτική εταιρεία μας για συντήρηση αποχέτευσης.

Αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνα
Δείτε στις αποφράξεις αποχετεύσεων στο κέντρο της Αθήνας τις εκπληκτικές τιμές μας!

Γιατί επιλέγετε την εταιρεία μας για αποφράξεις Αθήνα κέντρο;

Στο δικό μας Συνεργείο καθαρισμού υδρορροών έχουμε τόσο κορυφαίους επαγγελματίες όσο και τις πιο οικονομικές ✅τιμές αποφράξεων.

Δες για Αποφράξεις Αθήνα τον Τιμοκατάλογο αποφράξεων με σημαντικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για αποφράξεις Αθήνας
Καθαρισμός αποχέτευσης Αθήνα: 15€/μήνα
Εγγύηση Συντήρησης υδρορροών: 12 μήνες
Συνεργείο Καθαρισμού υδρορροών: καλέστε μας
Απόφραξη νιπτήρα: 30€
Αποφράξεις Αθήνα κέντρο: 15€
Ξεβούλωμα μπάνιου + σιφονιού: 45€
Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
Καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης με πιεστικό: από 40€
Απόφραξη φρεατίου πιεστικό με δωρεάν: απολύμανση φρεατίου
Απόφραξη κουζίνας Αθήνα: καλέστε!
Διάγνωση με κάμερα, Έλεγχος με κάμερα: 60€
Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου: 30€
Καθαρισμός φρεατίων/σχάρα δήμων: 10€
Αποφράξεις διαμερισμάτων: 20€
Καθαρισμός αποχετεύσεων από: 15€
Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης
από 40€
Καθαρισμός αποχέτευσης
15€ + Φ.Π.Α.

Δείτε ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και τι αξίζει να μάθετε για το Συνεργείο Καθαρισμού Υδροροών μας

Στην ιστοσελίδα μας θα ενημερωθείτε για την αποφρακτική ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζεται να είστε υποψιασμένοι πριν κάνετε την επιλογή σας. Άλλα υπόσχονται οι περισσότεροι και άλλα προσφέρουν.

Καλέστε στο τηλεφωνικό κέντρο 2107666666 365 μέρες και σε αργίες, πάντα δίπλα σας!

Αποφράξεις λεκάνης μπάνιου υδρορροών αποχέτευσης από το καλύτερο συνεργείο καθαρισμού υδρορροών στην Αθήνα.

Γιατί επιλέγετε την αποφρακτική εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ;

Δείτε 7 κυρίως αιτίες που μας προτιμάτε:

 1. Η αποφρακτική εταιρεία μας σας προσφέρει πεντακάθαρες σωληνώσεις και ένα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο.
 2. Από όλες τις Αποφρακτικές Εταιρείες στο κέντρο των Αθηνών έχουμε την πιο αυξημένη δραστηριότητα διαρκώς.
 3. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για πάνω από 40 χρόνια αδιαλείπτως από το 1981 για τις αποχετεύσεις τους.
 4. Στον καθαρισμό στερεών λυμάτων έχουμε τη μεγαλύτερη εξειδίκευση.
 5. Ο έγκαιρος καθαρισμός των σωλήνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν σε σωστή λειτουργία.
 6. Εργαζόμαστε συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών. Για εμάς η εργασία μας αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αδιαλείπτως.
 7. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO, που έχουν ελάχιστες εταιρείες στο χώρο μας.

Πώς γίνεται να έχετε οικονομικές αποφράξεις ΣΤΕΡΓΙΟΣ από 15 Ευρώ μόνο;

 • Εκτός από το ξεβούλωμα φρεατίων σωληνώσεων και υδρορροών έχουμε πολύ μεγάλη λίστα με μηνιαία συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης.
 • Η τιμή 15 Ευρώ αφορά στη μηνιαία συντήρηση σε μία οικοδομή σε ετήσιο συμβόλαιο. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο για να πάρετε προσωπική προσφορά!
 • Εξάλλου εμείς υποστηρίζουμε τους περισσότερους δήμους της Αττικής με τιμές από μόνο 10 Ευρώ ανά φρεάτιο.
 • Εμείς δίνουμε γραπτή εγγύηση ότι δεν θα φράξουν ξανά οι σωληνώσεις σας για 6 μήνες.
 • Το κύριο πρόβλημα των αγωγών είναι η συσσώρευση των βιομηχανικών και οικιακών αποβλήτων. Αυτό μειώνει την απόδοση τους και βοηθάει στον σχηματισμό ακαθαρσιών και λιπών. Ως αποτέλεσμα αυξάνονται οι απρογραμμάτιστες επισκέψεις καθαρισμού.
 • Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αγωγών υδρορροής θα πρέπει να πραγματοποιείται καθαρισμός σε συστηματική βάση.
 • Οι ειδικοί μας στο συντομότερο χρονικό διάστημα, ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ώρας, που εξυπηρετεί τον πελάτη σπεύδουν για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Πώς προσφέρει στο περιβάλλον ο δικός σας όμιλος;

τιμές κόστος περιβάλλον
Το περιβάλλον οφείλουμε να το προστατεύουμε με κάθε τρόπο!

Δείτε ποιες ενέργειες κάνουμε!

Με τις δικές μας ενέργειες ελαττώνουμε τις ανθρωποώρες και τα χιλιόμετρα που διανύουμε συνολικά.

Έτσι είμαστε χρήσιμοι τόσο σε κάθε πολίτη όσο και στις γενιές που έρχονται.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρεία μας;

Στην εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES δραστηριοποιούμαστε στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων από το 1981.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τις πιο πρωτοπόρες και καινοτόμες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών συστημάτων σε όλη την Αττική.

Ποιος είναι ο υπεύθυνος του ομίλου μας;

Αρχικά πρέπει να τονιστεί η πολυετής πείρα μας. Σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους αποστολή. Έτσι ο καθαρισμός αποχέτευσης υλοποιείται πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Διευθύνει με την πολύπειρη προσωπικότητά του ο κ. Στέργιος Βασίλειος πάντα έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε σας αίτημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

Πάντα διαθέτουμε το πιο έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μεταξύ όλων. Είναι αλήθεια ότι έχουμε άριστες γνώσεις αποφρακτικών υπηρεσιών λόγω της εμπειρίας μας πάνω από 40 χρόνια. Και, φυσικά, μαζί με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα αναλαμβάνουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη κάθε σας ανάγκης. Η εταιρεία μας ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ με τον σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και βυτία πολλαπλών χρήσεων είναι στη διάθεσή σας 24h. Με τον εξοπλισμό μας μπορούμε να αντλήσουμε από τα πιο βαθιά και δύσκολα σημεία. Η γεωγραφική κάλυψη είναι όλος ο νομός Αττικής αλλά και νησιά Αργοσαρωνικού και αλλού.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχουμε για να σας παρέχουμε φθηνές τιμές;

 1. Στην εταιρεία μας ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.
 2. Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο αποφρακτικών οχημάτων τελευταίας γενιάς, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για ποικίλες υπηρεσίες αποφράξεων: Συντήρηση, καθαρισμός φρεατίου, ξεβούλωμα μπάνιου, λεκάνης κλπ., αλλά και αντλήσεις υδάτων.
 3. Τα συνεργεία μας είναι έτσι κατανεμημένα στο λεκανοπέδιο Αττικής, ώστε ο χρόνος αναμονής να ελαχιστοποιείται με αυτόν τον τρόπο.
 4. Η πολύχρονη 40χρονη εμπειρία μας από το 1981, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που προσφέρουμε.
 5. Κατά συνέπεια το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά σε κάθε συντήρηση αποχευτεύσεων – σωληνώσεων θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.
 6. Επίσης, αναλαμβάνουμε με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων τόσο για καθαρισμό όσο και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες: πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια, αναρρόφηση λυμάτων από μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους.
 7. Ακόμη και στους καθαρισμούς στερεών λυμάτων έχουμε τις πιο προχωρημένες μεθόδους προσέγγισης και ολοκλήρωσης εργασιών.

Εξάλλου επεμβαίνουμε στα δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι. Με εμπειρία από το 1981 είμαστε ειδικοί στην άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη, 24h καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Η αντιμετώπιση ενός φραξίματος η μίας βλάβης γίνεται με ποιότητα από μας:

 1. Γρήγορα.
 2. Αθόρυβα.
 3. Αθόρυβα.
 4. Καθαρά και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στα κατοικίδιά σας.

Πώς ενεργούμε στην εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

 • Για τις επεμβάσεις μας σε όλο το λεκανοπέδιο διαθέτουμε βυτία εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού και πίεσης, οι οποίες εμποδίζουν τη διάχυση των δυσάρεστων οσμών.
 • Για τις επεμβάσεις μας σε όλο το λεκανοπέδιο διαθέτουμε βυτία εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού και πίεσης, οι οποίες εμποδίζουν τη διάχυση των δυσάρεστων οσμών.

Ειδήσεις από τον κλάδο μας!

Με το χέρι στην καρδιά σας ενημερώνουμε ότι ✅ αποφράζουμε κάθε είδους κτήρια, επιχειρήσεις, τουριστικά θέρετρα, νοσοκομεία κλπ. Πάντα δίπλα στον πολίτη δίνουμε χαρά, όταν βλέπουμε να εξαφανίζεται η απόγνωση από το πρόσωπο των νέων πελατών μας. Έχουμε συνηθίσει πια σε επιτυχίες και αναγνώριση.

Τι συμβαίνει στο χώρο των συντηρήσεων;

Έχουν βγει νέες επιχειρήσεις, ακόμη και με πολλά κεφάλαια, που καλώς εχόντων των πραγμάτων παίρνουν κομμάτι από την οικονομική πίτα. Ωστόσο η πτώση της παρεχομένης ✅ ποιότητας εργασίας δεν μένει απαρατήρητη. Πολλές φορές για τρία φρεάτια και χωρίς συμβόλαιο συντήρησης (το τονίζουμε) μπορεί να δώσουμε τιμή 80 Ευρώ. Ακούμε από τον υποψήφιο νέο πελάτη ότι ο καινούριος στο επάγγελμα κύριος έδωσε τιμή μόνο 50 Ευρώ.

Πραγματικό περιστατικό:

Ο πελάτης κάλεσε τον κύριο Πονηρίδη (για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το όνομα, αλλά ✅ μόνο το περιστατικό) να αναθέσει τρία φρεάτια με μόνο 50 Ευρώ. Πραγματικά “ολοκληρώθηκε” η δουλειά απόγευμα Σαββάτου. Δυστυχώς Κυριακές υπάρχει μία δυσκολία να ανευρεθεί εταιρεία λόγω της αργίας. Έτσι ο πελάτης μας κάλεσε το απόγευμα της Κυριακής να ✅ διαμαρτυρηθεί για το χώρο των εταιρειών συντήρησης.

Τελικά τι κάναμε παρά την προηγούμενη οικονομική διαφωνία του Σαββάτου;

Πήγαμε στην πολυκατοικία, όπου ήταν διαχειριστής ο πελάτης, με το συμφωνηθέν ποσό, ✅ δηλαδή τα 80 Ευρώ για τρία φρεάτια.

Τι αντικρίσαμε στην πυλωτή;

Μία λίμνη ακάθαρτων υδάτων και μία δυσβάσταχτη μυρωδιά. Ρωτήσαμε πόση ώρα έκανε το συνεργείο να ολοκληρώσει και μας δόθηκε η απάντηση που μας άφησε άναυδους: ✅ 20 λεπτά και για τα τρία φρεάτια.

Προφανώς έριξε με το πιεστικό. Δεν έκανε έλεγχο στο τέλος να δει αν η απορροή υδάτων ήταν ικανοποιητική.

Ποιος ήταν ο σκοπός;

Ο μόνος σκοπός ήταν να ✅ πάρει το 50άρι και χωρίς απόδειξη, όπως μας ανακοινώθηκε.

Συμπεράσματα:

 1. Καταρχήν πρέπει να είστε πολύ ✅ προσεκτικοί.
 2. Ακούγονται ✅ διάφορες τιμές, οι οποίες δεν ισχύουν στην πράξη.
 3. Μία φτηνή τιμή συνήθως είναι παγίδα.
 4. Αρκετοί δρουν χωρίς επαγγελματισμό και αμαυρώνουν τον κλάδο.

Βέβαια, θα πει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος έστειλε συνεργείο και πήρε 50 σε μισή ώρα μαζί με το χρόνο άφιξης. Στην ώρα, δηλαδή σε 60 λεπτά οι εισπράξεις του ήταν 100 Ευρώ και μαύρα. Αυτό λέγεται ✅ φοροδιαφυγή και ✅ εξαπάτηση του πελάτη. Και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βρίσκει κανένας το δίκιο του.

Γιατί εφαρμόζουμε Υδροβολή πάρα πολύ συχνά;

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού όλων των τύπων αποχετεύσεων με χρήση υδροβολής. Στο όνομα υδροβολή αντιλαμβάνεστε χρήσης υψηλής πίεσης νερού. Αντίθετα με όσα πιστεύουν γενικά οι περισσότεροι αυτή η υπηρεσία προσφέρεται πολύ οικονομικά σε ιδιώτες, δήμους κυβερνητικά κτήρια και επιχειρήσεις. Έτσι, εδώ στην εταιρεία μας εξασφαλίζουμε λύση για κάθε περιστατικό προσφέροντας μια σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες.

Πού πραγματοποιούνται οι επεμβάσεις μας στην Αττική;

Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά επεμβάσεις σε όλη την Αττική Καθαρισμοί σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εστιατόρια, καφετέριες, φούρνους, σχολεία. Ακόμη διενεργείται πολύ εξειδικευμένη και σχεδόν απαρατήρητη επέμβαση σε ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, παραγωγής τροφίμων, στάβλους, δημόσιους χώρους, κ.α.

Γιατί πρωτοπορούμε αναφορικά με το περιβάλλον;

Το περιβάλλον πρέπει να μένει ανεπηρέαστο, ώστε να προσφέρει τον πλούτο του για ευζωΐα και όχι να γίνονται αλόγιστες επεμβάσεις! Στις δικές μας στρατηγικές εξοικονομούμε χιλιάδες ώρες άσκοπων μετακινήσεων μέσω από ένα ειδικό πρόγραμμα βελτιστοποίησης της ανταπόκρισης στα καθημερινά περιστατικά. Όμως το κυριότερο, που αξίζει να επισημανθεί, είναι τα οικολογικά υλικά αλλά και οι οικολογικές μέθοδοι που έχουμε υιοθετήσει. Έτσι φροντίζουμε να μειώνουμε το αποτύπωμα στο περιβάλλον για τις γενιές που θα έρθουν κι έναν καλύτερο κόσμο.

Ποια στάνταρτ έχουμε στις στρατηγικές μας;

 1. Είμαστε πάντα στην ώρα μας – για όλη την Αττική!
 2. Παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα – με γραπτή εγγύηση 6 μηνών και αποτέλεσμα 100%.
 3. Αποδεικνύουμε απόλυτη συνέπεια σε όσα συμφωνούμε με κάθε πελάτη με λόγο τιμής!

Για ποιους λόγους να επιλέξετε την ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ;

 1. Διότι καταρχήν οι τιμές αποφράξεων είναι άκρως ανταγωνιστικές.
 2. Άξιο προσοχής είναι ότι με τη σύναψη συμβολαίου συντήρησης σε μία πολυκατοικία ή ένα δήμο δίνουμε κάλυψη εγγύησης. Όποτε συμβεί κάτι προσφέρουμε δωρεάν καλύψεις. Καλέστε μας να ενημερωθείτε!
 3. Επίσης, είναι αυτονόητο ότι παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλεφωνικό μας κέντρο.
 4. Ακόμη, εννοείται ότι σε ελάχιστο χρόνο κλείνετε το ραντεβού σας και επεμβαίνουμε στο περιστατικό.
 5. Όλο το προσωπικό μας μετεκπαιδεύεται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες.
 6. Η ευγένεια εξυπακούεται και αποτελεί προϋπόθεση για επιτυχημένες συνεργασίες!
 7. Τέλος, επιδεικνύουμε τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον και στις γενιές που έρχονται.

Ποια είναι τα 7 πλεονεκτήματα που μας προσδίδουν αξιοπιστία για σας;

Ποιοι είναι οι 7 κυριότεροι λόγοι για να μας επιλέξετε;

 • 24ωρη εξυπηρέτηση.
 • Διαθεσιμότητα και σε Κυριακές αλλά και σε αργίες.
 • Εξειδικευμένοι τεχνικοί σε κάθε αποφρακτική ενέργεια.
 • Άριστη γνώση δήμων Αττικής και ιδιαιτεροτήτων κάθε συνοικίας.
 • Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες.
 • Άδεια με πιστοποίηση.
 • Βραβευμένες υπηρεσίες με σεβασμό στο περιβάλλον.

Ποιες Υπηρεσίες προσφέρουμε;

Άντληση Υδάτων

Αντλήσεις Υδάτων

Πιεστικό

Απόφραξη με υδροβολή

Απεντομώσεις Αθήνα

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες

Απόφραξη με κάμερα

Αποφράξεις με κάμερα

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Συντήρηση αποχέτευσης μηνιαία

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Απόφραξη με ριζοκοπτικά ατσαλίνες

Καθαρισμός Αντλιοστασίων Αθήνα

Καθαρισμός Αντλιοστασίου

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Απόφραξη αποχέτευσης

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής

Καθαρισμός φρεατίων

Τι πρέπει να ρωτάτε στο τηλεφωνικό κέντρο;

Αν η τιμή αλλάζει όταν έρθει το συνεργείο και εκδόσει τιμολόγιο ή απόδειξη και αν δίνεται γραπτή εγγύηση.

Σε ποιες περιοχές τομείς επεμβαίνουμε;

Διαθέτουμε αρκετά υποκαταστήματα σε όλη την Αττική: Έτσι η αποφρακτική εταιρεία μας μπορεί σε ελάχιστο χρόνο να αφιχθεί στο χώρο σας.

Αποφρακτικές εργασίες

Ερωτήσεις – Απαντήσεις (Frequently Asked Questions FAQ)

Ας δούμε τι συμβαίνει στις Αποφράξεις Αθήνα γενικότερα: Στις αποχετεύσεις με την χρήση του πλυντηρίου, της κουζίνας και του μπάνιου, καθημερινά καταλήγουν χαρτιά, σαπούνια, τρίχες, υπολείμματα τροφών κ.α. Με την πάροδο του χρόνου αυτά προσκολλώνται στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πουρί. Έτσι, η διατομή των σωληνώσεων μικραίνει σταδιακά, μέχρι αυτές να φράξουν εντελώς. Επειδή στο κέντρο της Αθήνας ε