Υπηρεσίες Αποφράξεων Αποχετεύσεων Αθήνας – Αττικής

Υπηρεσίες αποχέτευσης – καθαρισμού Αττικής.

Στην εταιρία ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES η οποία δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων από το 1983, χρησιμοποιούμε τις πιο πρωτοπόρες και καινοτόμες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών συστημάτων σε όλη την Αττική. Η πολυετής πείρα μας, με τον άριστο εξοπλισμό μας και τον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζουμε την επίλυση κάθε είδους απόφραξης-καθαρισμό αποχέτευσης και μάλιστα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

5 λόγοι για να επιλέξετε την ΣΤΕΡΓΙΟΣ Services:

1.Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες.
2. Δωρεάν υπηρεσία τηλεφωνικής επικοινωνίας.
3. Υπεύθυνα, γρήγορα ραντεβού.
4. Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
5. Άριστη τηλεφωνική επικοινωνία.
6. Σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο

Αν νομίζετε ότι η αποχέτευση σας είναι φραγμένη , ✅15€, στο

210.766.66.66 ή στο 210.544.44.44.

Άμεσα θα έρθει στο χώρο σας ένα πλήρως εξοπλισμένο αποφρακτικό φορτηγό.
Αποφράξεις Αθήνας ΣΤΕΡΓΙΟΣ Services

1) Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή.

Υδροβολή υψηλής πίεσης.

Η υδροβολή (υψηλή πίεση νερού) αποτελεί μία από τις ταχύτερες και αποτελεσματικότερες λύσεις για την απόφραξη και καθαρισμό κάθε είδους αποχέτευσης.

Χρησιμοποιούμε πιεστικά μηχανήματα υδροβολής, τα οποία είναι εφοδιασμένα με αντλίες υψηλής πίεσης.

Ποιος είναι ο ρόλος των μηχανημάτων υδροβολής;

Με κατάλληλα μπεκ (ακροφύσια), μπορούν να αποφράξουν οποιοδήποτε μέγεθος αγωγού.

Επιπροσθέτως, διαθέτουν λάστιχα κατάλληλα για αγωγούς κάθε διαμέτρου, τα οποία έχουν μήκος έως και 120 μέτρα το καθένα.

Αυτό συμβαίνει για να μας επιτρέπουν να φθάσουμε σε αποχετεύσεις που βρίσκονται σε οποιαδήποτε θέση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ, ΥΔΡΟΒΟΛΗ

Η ομάδα μας μπορεί επίσης να παρακολουθεί την απόφραξη με υδροβολή με πλήρη έλεγχο και κάμερα για να εξασφαλιστεί ότι η απόφραξη δεν θα προκαλέσει καμία ζημία στις αποχετεύσεις σας και ότι εξακολουθούν να είναι δομικά σταθερές και στεγανές. Έτσι, μπορείτε να βασιστείτε στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και στην αποτελεσματική μεθοδο απόφραξης και καθαρισμού με υδροβολή, να εγκαταλείψουν τις αποχετεύσεις σας απολύτως καθαρές.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ

2) Άλλοι τρόποι καθαρισμού και απόφραξης της αποχέτευσης.

Ως ειδικοί στην αποχέτευση, η ΣΤΕΡΓΙΟΣ Services είναι καλά εξοπλισμένη για να καλύπτει όλα το φάσμα στις υπηρεσίες αποχέτευσης.

Αποφράξεις με ατσαλίνα

Αποφράξεις με ατσαλίνα

Το προσωπικό μας είναι φιλικό, πλήρως εκπαιδευμένο και με χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης.

Με χρήση spiral (ατσαλίνας)
Αποτελεί μια παραδοσιακή μέθοδος απόφραξης .

Συγκεκριμένα, οι εμπειρογνώμονες μας ύστερα από λεπτομερή έλεγχο του αγωγού, χρησιμοποιούν την κατάλληλη ασταλίνα για την απόφραξη του, σύμφωνα με τη διάμετρο του.

Αυτό το είδος απόφραξης των σωληνώσεων είναι συχνά προτιμότερο, όταν οι σωληνώσεις είναι παλαιές και εύθραυστες, απαιτώντας μεγαλύτερη προσοχή.

Κοπή ριζών (ριζοκοπτικά)

ΚΟΠΗ ΡΙΖΩΝ - ΡΙΖΟΚΟΠΤΙΚΑ

ΚΟΠΗ ΡΙΖΩΝ – ΡΙΖΟΚΟΠΤΙΚΑ

Έρευνες που πραγματοποιούνται από το προσωπικό μας μπορεί να αποκαλύψουν την ύπαρξη ριζών δένδρων και φυτών που έχουν διεισδύσει στο σωλήνα.

Σε αυτή την περίπτωση, οι ρίζες μπορούν να αφαιρεθούν χρησιμοποιώντας ένα ειδικό ακροφύσιο (κόφτη) που συνδέεται με το λάστιχο της υδροβολής.

Ο ειδικός της αποχέτευσης μπορεί στη συνέχεια έχοντας εντοπίσει το σημείο του σωλήνα που έχει διεισδύσει η ρίζα, να το υποδείξει, και εν συνεχεία να γίνει η στεγανοποίησή του.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η δημιουργία του ίδιου προβλήματος.

3) Συντηρήσεις αποχέτευσης με τον μήνα.

Κάθε αποχετευτικό σύστημα χρειάζεται συντήρηση για την σωστή λειτουργία του. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συντήρηση της αποχέτευσής σας ώστε να αποφευχθούν φραξίματα, οσμές και άλλες δυσάρεστες καταστάσεις. Παρέχουμε γραπτό συμβόλαιο που υπογραμμίζει την υποχρέωσή μας να επέμβουμε όσες φορές χρειαστεί δωρεάν και με μόνη οικονομική επιβάρυνση την μηνιαία συνδρομή.

4) Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με ΚΑΜΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ με ΚΑΜΕΡΑ

Γιατί είναι απαραίτητος ο έλεγχος της αποχέτευσης με κάμερα; Το φράξιμο των αγωγών προκύπτει συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινών δέντρων που εισχωρούν στους αγωγούς, ιζήματα λυμάτων, καθιζήσεις, χώματα, μπάζα κ.ά. Όλα αυτά τα προβλήματα  δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασής τους. Διαφεύγουν δηλαδή τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο. Για τους λόγους αυτούς πολλές φορές χρειάζεται να βρούμε την αιτία της εμπλοκής αυτής με την χρήση της ενδοσκοπικής κάμερας.

Η εταιρεία μας διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού.

Α)Ενδοσκοπική Κάμερα.
Η κάμερα χρησιμοποιείται για να επιθεωρήσει οπτικά την κατάσταση της αποχέτευσης. Το προσωπικό μας καταγράφει σε βίντεο τις συνθήκες και την κατάσταση των σωληνώσεων στο εσωτερικό τους και σας το παραδίδει. Το υλικό που παρέχεται είναι σαφές και ακριβές. Όλο το υλικό παρέχεται στο πελάτη σε ψηφιακή μορφή μαζί με τις ενδεικτικές προτάσεις μας για την επιδιόρθωσή τους.

Β)Πομπός.
Για να εντοπίσετε τα τμήματα των σωληνώσεων που έχουν πιθανές διαρροές, κυρτώσεις κτλ.  πάνω από το έδαφος, και μας υποδεικνύει με ακρίβεια τα προβληματικά τμήματα στα οποία χρειάζεται επέμβαση, χωρίς άσκοπα σκαψίματα και περιττά έξοδα.

Ο έλεγχος με κάμερα είναι χρήσιμος για μια σειρά από λόγους:

  • Θέλετε να μάθετε την αιτία του φραξίματος των αποχετεύσεων σας;
  • Θέλετε να ξέρετε πού η αποχέτευσης σας πηγαίνει;
  • Θέλετε να ξέρετε σε ποιο σημείο υπάρχει η διαρροή;
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ας ελπίσουμε ότι θα διαπιστώσετε ότι οι αποχετεύσεις σας είναι σε πλήρη λειτουργία. Εναλλακτικά, ✅15€, μας καθώς διαθέτουμε όλα τα μέσα ώστε να καταστεί δυνατή η επιστροφή στην πλήρη λειτουργία τους.

Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί σύγχρονες και ειδικά σχεδιασμένες κάμερες για τον έλεγχο των αποχετεύσεων.

5) Αντλήσεις υδάτων.

Εάν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, η αποθήκη, το φρεάτιο του ασανσέρ ή το γκαράζ σας μπορείτε να καλέσετε ένα συνεργείο της εταιρείας μας ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES και θα έρθει αμέσως κοντά σας, διαθέτοντας κάθε είδους αναγκαίο μέσο για να δώσει λύση στο πρόβλημά σας.

Φυσικά διαθέτουμε ειδικά οχήματα και αντλίες υψηλής απόδοσης για την  άντληση ακάθαρτων υδάτων και μή. Έτσι σε περίπτωση που πλημμυρίσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα βρεθούμε κοντά σας άμεσα για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

6) Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής.

Κατά την πολυετή δραστηριότητά μας στον κλάδο των αποφράξεων έχουμε συνεργαστεί με πάνω από 30 δήμους της Αττικής και συνεχίζουμε αυτήν την συνεργασία ως και σήμερα. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

7) Πλύσιμο και αναρρόφηση στεγανών και αντλιοστασίων.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αναρρόφηση και τον καθαρισμό παντός τύπου στεγανών, αντλιοστασίων και συλλεκτών φρεατίων. Για την διεκπεραίωση των εργασιών αυτών διαθέτουμε ειδικά σύνθετα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολής και αναρρόφησης τελευταίας τεχνολογίας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ

Για αποφράξεις ✅210.766.66.66 ή 210.544.44.44 για οδηγίες και βοήθεια.

8) απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες.

Απεντομώσεις:

1) Με τον όρο απεντόμωση εννοούμε την καταπολέμηση και τον έλεγχο όλων των επιβλαβή εντόμων, τα οποία δημιουργούν εστίες μόλυνσης και εγκυμονούν κινδύνους στην υγεία και το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός ενός πλάνου καταπολέμησής τους γίνεται σε τρείς φάσεις.

Α) Ταυτοποίηση και παρακολούθηση.

Β)Επιθεώρηση και εντοπισμός των εστιών αναπαραγωγής και ανάπτυξης.

Γ) Επέμβαση με την καταλληλότερη μέθοδο εξόντωσης.

Οι απεντομώσεις πραγματοποιούνται από ειδικούς επιστήμονες με πληθώρα τεχνικών και εντομοκτόνα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα.

Μυοκτονίες:

2) Μυοκτονία ονομάζεται η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικών όπως είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Η πρόληψη και η αντιμετώπισή τους καθίσταται αναγκαία καθώς είναι φορείς μικροοργανισμών τα οποία μολύνουν  τα τρόφιμα και το περιβάλλον με τα περιττώματά τους. Καταστρέφουν τρόφιμα και δημιουργούν ζημιές στις καλωδιώσεις.

Αν νομίζετε ότι αντιμετωπίζεται πρόβλημα με ποντίκια και αρουραίους, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε κοντά σας για να καταστρώσουμε ένα πλάνο εξόντωσής τους.

Απολυμάνσεις:

3) Απολύμανση είναι η διαδικασία κατά την οποία καταστρέφονται οι παθογόνοι μικροοργανισμοί με χημικά σκευάσματα και μή, σε επαγγελματικούς, οικιακούς και δημόσιους χώρους.

Η απολύμανση προτείνεται να πραγματοποιείται έπειτα από εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας καθώς υπάρχει η πιθανότητα να έχουν μείνει ακαθαρσίες από τρωκτικά και έντομα σε επιφάνειες που είναι επικίνδυνα για την υγεία.

Οι απολυμάνσεις εφαρμόζεται κυρίως με:

Α) Ειδικά σκευάσματα απολύμανσης:

Τα φάρμακα αυτά, χρησιμοποιούνται κυρίως για την απομάκρυνσης της δυσοσμίας που προκαλείται από τα βακτήρια και τους μύκητες που υπάρχουν στον χώρο.

Β) Νεφελοψεκασμούς:

Ο νεφελοψεκασμός πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα το οποίο απελευθερώνει στον αέρα το απολυμαντικό υγρό σε μορφή νέφους και εισχωρεί και στην πιό μικρή σχισμή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και θα δώσουμε απάντηση σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.766.66.66, 210.544.44.44

Αποφράξεις Αθήνας – κεντρικού τομέα Αθηνών

Αποφράξεις Ανατολική Αττική στους επόμενους Δήμους:

Αποφράξεις στα Βόρεια προάστια:

Αποφράξεις στα δυτικά προάστια στους Δήμους:

Αποφράξεις νοτίων προαστίων σε έναν από τους Δήμους:

Αποφράξεις στον Πειραιά:

Αποφράξεις στη Δυτική Αττική (υπόλοιπο Αττικής):

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για απορίες ή για να έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας.

 

Επικοινωνια

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας για την άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΓΚΗΣ

Είμαστε ανοικτά 24/7/365 διότι οι αποφράξεις δεν προγραμματίζονται, αλλά αντιμετωπίζονται

Καλέστε μας τώρα

210.766.66.66

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Για συμβόλαια υποστήριξης και δωρεάν κάλυψη

Καλέστε μας στο

210.544.44.44