Αποφράξεις Άγιος Στέφανος: Αποφρακτική εταιρεία για αποφράξεις Άγιος Στέφανος 24h αποφράξεις φρεατίων με 15€ 6978776845 επαγγελματίες 100% εγγύηση.

Γιατί επιλέγετε Αποφράξεις Άγιος Στέφανος για απόφραξη φρεατίου λεκάνης αποχέτευσης;

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος, 15 Ευρώ έως 40 Αποφράξεις 24h
Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για αποφράξεις Αθήνας 24h 365 μέρες το χρόνο!
Απόφραξη λεκάνης Άγιος Στέφανος: οικονομικά
🎯 Εγγύηση Απόφραξης μπανιέρας: 6 μήνες
Απόφραξη φρεατίου Άγιος Στέφανος: ❤️ 15€
Απόφραξη για 3 φρεάτια Προσφορά: ✅ 6978776845
Απόφραξη πολυκατοικίας Άγιος Στέφανος: 15€/μήνα
Συντήρηση αποχέτευσης πολυκατοικίας Άγιος Στέφανος: 100% Εγγύηση
Εγγύηση σε συμβόλαιο συντήρησης: 12 μήνες
Συνεργείο Αποφράξεων: Covid-free
Αποφράξεις φρεατίων: οικολογική
Συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
Έλεγχος με κάμερα επαγγελματίες: 6978776845
Συντηρήσεις Πολυκατοικιών: 6978776845
Αντλήσεις υδάτων: καλέστε
Επισκευή αποχέτευσης: μη ή χωρίς σκάψιμο
Αντλήσεις λυμάτων: οικονομικά

Αποφράξεις Άγιος Στέφανος από την αγαπημένη σας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Αποφράξεις Άγιος Στέφανος: Για όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων Άγιος Στέφανος στην αποφρακτική εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ θα έχετε τον τέλειο συνεργάτη 24h Κυριακές και αργίες!

Πόσο κοστίζουν οι αποφράξεις λεκάνης Άγιος Στέφανος;

Τόσο μία απόφραξη λεκάνης στην περιοχή Άγιος Στέφανος όσο και μία απόφραξη φρεατίου Άγιος Στέφανος ή ξεβούλωμα σιφωνιού στην εταιρεία μας θα βρείτε το χαμηλότερο κόστος στην αγορά. Με τιμές αποφράξεων από 15 Ευρώ μόνο θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Καλέστε μας τώρα για προσφορά είτε καλοκαιρινή είτε Χριστουγεννιάτικη είτε black Friday ή εκπτώσεις γνωριμίας νέου πελάτη ανάλογα με τη μέρα του χρόνου!

Θέλετε τιμή για επισκευή σωλήνων αποχετεύσεων Άγιος Στέφανος;

Οι τιμές μας στις επισκευές αποχετεύσεων Άγιος Στέφανος είτε σωληνώσεων είτε επισκευές με ή χωρίς σκάψιμο είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά. Καλύπτουμε και την περιοχή Άγιος Στέφανος με ιδιαίτερα χαμηλό τιμοκατάλογο παράλληλα με τέλεια εργασία και άψογη συμπεροφορά.

Τι μπορεί να πάει λάθος σε ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας;

Μία κίνηση είναι για παράδειγμα να πετάξετε μέσα τσιμέντα από ψιλοεπισκευές που κάνατε εσείς ή ένας μάστορας. Προσοχή σε αυτούς που κάνουν το μάστορα. Μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές. Αν δεν προσέξετε μπορεί να βρεθείτε στην ανάγκη ακόμη και για αντλήσεις λυμάτων μέσα στο σπίτι σας. Και, εφόσον αυτό δεν το θέλει κανένας, φροντίστε να επιλέγετε σωστούς επαγγελματίες με άδεια λειτουργίας και σωστό προσωπικό.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει επιβάρυνση του αποχετευτικού δικτύου;

Πράγματι η επιβάρυνση του δικτύου αποχέτευσης, μεταφοράς λυμάτων αλλά και του δικτύου υδρορροών ειδικά σε μία νεροποντή είναι δραματική. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι απαρχαιωμένο το δίκτυο του ΔΗΜΟΥ, τότε δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθεί κάποιος το εξής συμπέρασμα: Οι κλήσεις από το κέντρο θα είναι σαφώς αυξημένες. Καλέστε μας τώρα ή συνεχίστε με τα επόμενα ερωτήματα για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Πού να δώσετε προσοχή αναφορικά με την εταιρεία μας;

Εκείνο που θα διαπιστώσετε είναι ότι θα εκπλαγείτε μετά από την επίσκεψη ενός δικού μας συνεργείου. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όπως εκατοντάδες διαχειριστές πολυκατοικιών που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία του οικήματός τους αλλά και των κατοικιδίων τους. Εμείς φροντίζουμε συνολικά με ολιστική προσέγγιση για όλα. Δοκιμάστε μας μία φορά και ξενοιάστε!


Ερωτήσεις – Απαντήσεις (Frequently Asked Questions FAQ)

Διότι στις αποφράξεις Άγιος Στέφανος τα πλεονεκτήματά μας στις τιμές απόφραξης 15€ οικονομικά και στις ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες δεν έχουν ανταγωνισμό. Για άριστα αποχετευτικά δίκτυα καλέστε μας να πάρετε την καλύτερη οικονομική προσφορά. Κάντε μας ένα τηλεφώνημα και αντιληφθείτε ευθύς εξαρχής από την πρώτη ομιλία την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό: Την ευγένεια και την εμπειρία αντιμετώπισης περιστατικών. Όταν έχει εξυπηρετήσει κάποιος πάνω από 100000 περιστατικά και έχει κύκλο εργασιών αυξητικό για 40 συναπτά έτη θέλει και ερώτημα; Βεβαίως και όχι. Δείτε και τα υπόλοιπα ερωτήματα, που σας αφορούν πριν καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 24ώρου βάσεως.

Δείτε τι λένε οι κορυφαίοι επαγγελματίες αποχέτευσης τόσο για απόφραξη φρεατίου Άγιος Στέφανος όσο και για άντληση υδάτων: Η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τους εξής παράγοντες: Πλήθος φρεατίων και είδος οικήματος, δηλαδή πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Προφανώς μία μη συντηρημένη μονοατοικία μπορεί να απαιτήσει να μείνει το συνεργείο και μισή μέρα. (Αυτή όμως είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση) Για αυτό γίνεται μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πελάτη στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαντά και γεωπόνος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις. Η τιμή των 40 Ευρώ για το πρώτο φρεάτιο κλιμακώνεται με αρνητικό ρυθμό αύξησης, διότι στα 3 φρεάτια η χρέωση είναι μόνο 70 Ευρώ. Βεβαίως για περισσότερα φρεάτια κάθε επόμενο χρεώνεται και κάτω από 10 ευρώ.

Όσα ακριβώς ορίζει ο ΕΟΔΥ, διότι φροντίζουμε για την ασφάλεια του πελάτη αλλά και για το προσωπικό μας!

Ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα, αν είναι αργία ή ανάλογα με την ώρα. Σε νυχτερινό ωράριο είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να έχουμε δυο περιστατικά εντός διώρου. Άρα σχεδόν πάντα ο χρόνος άφιξης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Εκτός από οικονομική συντήρηση αποχέτευσης από 15 Ευρώ συν ΦΠΑ προσφέρουμε και: 1. Αντλήσεις υδάτων. 2. Kαθαρισμούς φρεατίων. 3. διάγνωση με κάμερα. Έτσι επιτυγχάνεται ο εντοπισμός της βλάβης με ακρίβεια 1-2 εκατοστών. 4. Ακόμη προσφέρουμε συντηρήσεις πολυκατοικιών και μονοκατοικιών. 5. χρήση υδροβολής και απόφραξη υδρορροών, κάθετων και οριζοντίων. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας τόσο στον Άγιο Στέφανο όσο και οπουδήποτε αλλού.

Και όμως υπάρχουν πολλές αποφρακτικές εταιρείες στον Άγιο Στέφανο που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Αυτό μπορεί να συμβαίει είτε στον Άγιο Στέφανο είτε σε οποιονδήποτε άλλο Δήμο. Η εργασία μας δεν είναι απλά δουλειά μουντζούρας. Πρόκειται για ένα λειτούργημα προσφοράς στο συνάνθρωπο. Με τέτοιες βάσεις εκκίνησης αγαπάμε τους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλή υγειινή του χώρου πάντα για πάνω από 40 χρόνια. Σε μας έχετε τον καλύτερο σύμμαχο στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών στο καλύτερο κόστος με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Όχι μόνο γίνονται όλοι οι πελάτες μας μόνιμοι, αλλά κάνουν και τα γνωστά συμβόλαια συντήρησης με 15 Ευρώ συν ΦΠΑ με το μήνα.

1. Επειδή σε κάθε συνεργείο καθαρισμού υδρορροών υπάρχει κι ένας υδραυλικός σε μας θα ξενοιάστε. 2. Η απόφραξη κάθετης στήλης υδροροής στον Άγιο Στέφανο αλλά και αλλού θα είναι παρελθόν σε ελάχιστο χρόνο. 3. Ακόμη, θα κάνουμε έλεγχο σε όλο το δίκτυο οριζόντιας και κάθετης υδρορροής, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. 4. Εξάλλου ο τιμοκατάλογος που έχουμε είναι αξεπέραστος. 5. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε σύγκριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας με αυτές άλλων αποφρακτικών εταιρειών.

Οι επαγγελματίες μας λένε να συμβουλευτείτε υδραυλικό στον Άγιο Στέφανο στο ενδεχόμενο που υπάρχει διαρροή στο καζανάκι ή διαρροή στη βάση της λεκάνης. Έτσι αν η τουαλέτα σας παρουσιάζει βλάβη ρωγμές ή αδικαιολόγητες υγρασείες στο πάτωμα, τότε δεν απαιτείται συνεργείο καθαρισμού υδρορροής. Γενικότερα να θυμάστε είτε στο σπίτι σας στον Άγιο Στέφανο είτε στην επιχείρησή σας είτε στη μονοκατοικία σας: Προχέσουμε τι πετάμε μέσα στη λεκάνη. Υπάρχουν και πολύ ακριβές λεκάνες τουαλέτας που μπορούν να βγουν άχρηστες με μία λάθος κίνηση.

Για οικονομικό συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα στον Άγιο Στέφανο από μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ καλέστε μας. Μπορούμε να σας στείλουμε το συμβόλαιο και να το κάνει δεκτό η συνέλευση της πολυκατοικίας ή να σας το φέρει ένα από τα καθημερινά συνεργεία μας. Η προτεινόμενη τιμή κάνει θραύση καθόλη τη διάρκεια της κρίσης και αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει. Πρωτίστως σεβασμός όχι μόνο στο καλάθι της νοικοκυράς αλλά και στον συνάνθρωπο γενικότερα.

Ας δούμε τι συμβαίνει στις Αποφράξεις στον Άγιο Στέφανο γενικότερα: Στις αποχετεύσεις με την χρήση του πλυντηρίου, της κουζίνας και του μπάνιου, καθημερινά καταλήγουν χαρτιά, σαπούνια, τρίχες, υπολείμματα τροφών κ.α. Με την πάροδο του χρόνου αυτά προσκολλώνται στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πουρί. Έτσι, η διατομή των σωληνώσεων μικραίνει σταδιακά, μέχρι αυτές να φράξουν εντελώς. Επειδή στο κέντρο ειδικά έχουν έρθει και μετανάστες, που ζουν πολλά άτομα σε ένα διαμέρισμα το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό.

2 πολύ Ενδιαφέροντα άρθρα

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα με περιστατικό καθαρισμού σε μονοκατοικία από την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για λογαριασμό της κυρίας Πέτρας.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν για καθαρές αποχετεύσεις από την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για κάθε οίκημα οικονομικά και έξυπνα.

99687

Πελάτες

2500

Αντλησεις

817

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

249

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και ΔΗΜΟΙ

Δείτε συνοπτικά τις 9 κυριότερες Υπηρεσίες μας!

50€ Άντληση


50€ Άντληση

"Μήπως χύθηκαν νερά στο ισόγειο της μονοκατοικίας σας και πλημμυρίζουν το υπόγειο γκαράζ; Ή είστε σε έκτακτη ανάγκη λόγω πλημμυρικών φαινομένων και κινδυνεύει το εμπόρευμά σας; Καλέστε μας να επιληφθούμε άμεσα! Για αυτό έχουμε την καλύτερη φήμη στην αγορά, λόγω όχι μόνο της 100% αποτελεσματικότητας αλλά και της εμπειρίας 4 [...]"

50€ Άντληση

Έλεγχος με


Έλεγχος με

"Για ξεβούλωμα σε φρεάτια σωληνώσεις υδρορροές με υψηλής πίεσης νερό από ειδικό ακροφύσιο μη διστάσετε να καλέσετε στο 6978776845. Εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο. Εσείς ζητήστε πληροφορίες και πάντα ένας ειδικός επιστήμονας θα σας καθοδηγήσει δωρεάν στο τηλεφώνημα και ίσως να το κάνετε μόνοι σας και να μη χρειαστεί [...]"

Έλεγχος με

Μυοκτονία Απεντόμωση


Μυοκτονία Απεντόμωση

"Αν εντοπίσατε έντομα ή μυρμήγκια και άλλα ενοχλητικά ζωύφια και δεν μπορείτε να τα εξολοθρεύσετε, εμείς μπορούμε. Και αυτό είναι δυνατόν, διότι έχουμε τη γνώση για τον κύκλο κάθε εντόμου, πότε επωάζονται τα αυγά, πότε θα βγούν οι νύμφες κλπ. Βλέπετε ότι απαιτείται ειδική γνώση για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία [...]"

Μυοκτονία Απεντόμωση

Έλεγχος με


Έλεγχος με

"Πότε είναι απαραίτητη μία κάμερα; Όταν ένα πρόβλημα, μία βλάβη είναι επαναλαμβανόμενη και τα συνεργεία έρχονται και παρέρχονται αλλά υπάρχει διαρροή ή έμφραγμα. Και εννοούμε έμφραγμα σωληνώσεων και αποχετευτικού δικτύου, το γνωστό σε όλους βούλωμα. Παρόλο που μπορεί να ξεφράζει προσωρινά με χρήση υδροβολής, αμέσως φρακάρει και ξαναπληρώνετε."

Έλεγχος με

Συντήρηση φρεατίων


Συντήρηση φρεατίων

"Γιατί δεν δίνετε ένα μικρό αντίτιμο 20 Ευρώ το μήνα με δωρεάν απόφραξη; Ναι, αν συμβεί οτιδήποτε δεν ξαναπληρώνετε ποτέ, παρά μόνο τη συντήρηση. Εκατοντάδες πολυκατοικίες μας εμπιστεύονται, διότι ο λόγος μας είναι συμβόλαιο. Υπογράφουμε σύμβαση έργου με συγκεκριμένες ξεκάθαρες υποχρεώσεις, έτσι ώστε να είναι όλοι κερδισμένοι. Εσείς με ένα [...]"

Συντήρηση φρεατίων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από

"Αν από την ενδοσκοπική κάμερα εντοπιστούν σημεία εισχώρησης ριζών από δένδρα παρακείμενα στην οικοδομή, τότε τι κάνουμε; Προφανώς χρήση ειδικών εργαλείων, που ονομάζονται ριζοκοπτικά και ατσαλίνες. Υπάρχουν διαφόρων μεγεθών και εντάσεων ριζοκοπτικά, που μπορεί να κόψουν ακόμη και ολόκληρο κορμό δένδρου. Καλέστε στο 6978776845 και Κυριακές και αργίες."

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από

"Βούλωσε η αποχέτευση; Για καθαρισμό φρεατίου αποχέτευσης ή βουλωμένη αποχέτευση μπάνιου σε μας βρήκατε τον καλύτερο αλλά και οικονομικότερο σύμμαχο."

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ από

Καθαρισμοί Αντλιοστασίων


Καθαρισμοί Αντλιοστασίων

"Είτε για καθαρισμό αντλιοστασίου είτε για πλύσιμο είτε για συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων ερχόμαστε άμεσα!"

Καθαρισμοί Αντλιοστασίων

Συντήρηση από


Συντήρηση από

"Τι κι αν έφραξε το σιφόνι ή η αποχέτευση; Δεν πρέπει να σας ανησυχεί καθόλου, διότι εμείς μπορούμε και να σας αποκαταστήσουμε τη βλάβη αλλά και θα αφήσουμε το χώρο μετά από απολύμανση πεντακάθαρο."

Συντήρηση από

Συντήρηση φρεατίων


Συντήρηση φρεατίων

"Ένα πράγμα να έχετε στο μυαλό σας: Επιλέγουμε πάντα μεγάλες εταιρείες, διότι στα πλαίσια οικονομίας μεγέθους μπορεί να προσφερθεί πολύ ανταγωνιστική τιμή. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα καλέστε μας ή πατήστε το σύνδεσμο ή την εικόνα."

Συντήρηση φρεατίων


Δείτε τα 6 άρθρα μας για δωρεάν ενημέρωση και χρήσιμες συμβουλές!

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρισμοί αποχετεύσεων

Αρκετοί από σας αναρωτάσθε πώς θα γλυτώσετε χρήματα στα ξεβουλώματα ή σε εργασίες όπως συντήρηση σιφωνιού, ξεβούλωμα νεροχύτη και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες. [...]

Απόφραξη λεκάνης στην Αθήνα

Απόφραξη λεκάνης στην Αθήνα, Περιστατικό στο κέντρο

Ποιο είναι το μυστικό να κάνετε μόνοι σας το ξεβούλωμα τουαλέτας; Όχι μόνο υπάρχουν αρκετά παραπλανητικές πληροφορίες αλλά και βίντεο στο ίντερνετ. [...]

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Ο νιπτήρας στο μπάνιο σας πολλές φορές δεν είναι αλήθεια ότι βουλώνει; Μήπως δεν έχετε παρατηρήσει ένα εμπόδιο που πιθανότατα προκλήθηκε από [...]

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με κόκα κόλα

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με κόκα κόλα, tips 24h

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε δωρεάν βοήθεια για ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας με κόκα κόλα και ξύδι αλλά και χωρίς ξύδι. Ας [...]

Αποφράξεις αποχετεύσεων

Αποφράξεις αποχετεύσεων, Απόφραξη σιφωνιού σόδα ξύδι

Τι είναι εκείνο που κάνει πολύ ισχυρότερη τη χημική αντίδραση σόδας και ξυδιού από ότι να περιμένετε τρεις ώρες να δράσουν 3 [...]

Πόσο κοστίζει η Απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης (τιμή);

Πόσο κοστίζει η Απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης (τιμή);

Η αλήθεια είναι ότι μία λογική τιμή τηρουμένων των αναλογιών είναι τα 40 Ευρώ συν ΦΠΑ. Ωστόσο για ❤️ ξεβουλώματα αποχετεύσεων οι [...]

Τελευταία ενημέρωση: 12 Ιουλίου 2024. Συντάκτης: Παπαδοπούλου Αργυρώ.

Κοιν.

Δείτε πληροφορίες και αξιολογήσεις πελατών για Αποφράξεις Αθήνα με 15 Ευρώ μόνο ή καλέστε μας τώρα!

15 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Είχε βουλώσει το φρεάτιο εισόδου στην πολυκατοικία. Και είχα πρόβλημα στην ισόγεια γκαρσονιέρα. Ευτυχώς ήρθαν στην ώρα τους. Η τιμή απόφραξης ήταν στα 50 ευρώ με απόδειξη. Συγχαρητήρια. Άψογοι επαγγελματίες! Τους προτείνω θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένοι.

NTEMIS SAMSONIDIS

Google Review

Σε απόφραξη φρεατίου στο κέντρο στην Αθήνα ήρθαν ❤️γρήγορα και μας έκαναν απόφραξη σε τρία φρεάτια σε τριανταπέντε λεπτά. Οι 👌τιμές απόφραξης οικονομικές με ✅κόστος 70 Ευρώ μόνο και για τα τρία φρεάτια. Είπαν ότι η τιμή 10 ευρώ ανά φρεάτιο ισχύει για το τρίτο και πάνω αλλά πήραμε προσφορά γνωριμίας. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Chris Mandrakis

Google Review

Μπράβο παιδιά ❤️ απόλυτοι επαγγελματίες. Έπρεπε να γίνει απόφραξη φρεατίου σε πολυκατοικία, διότι είχε υπερχείλιση. 🎯Κυριακή μέρα και είχαν συνέπεια και επαγγελματισμό. Καλή τιμή και σε αργία. Θα κάνουμε συμβόλαιο συντήρησης πολυκατοικίας με το μήνα. 👌Κόστος 15 ευρώ μας είπαν.

Nikolaos Artinios

Google Review

Η εταιρεία Στέργιος Αποφρακτική προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές υπηρεσίες στο Μεταξουργείο στον Κολωνό και στην Αθήνα γενικότερα. Με πολύ ευέλικτα σύγχρονα φορτηγάκια εξυπηρετούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα κάθε αίτημα. Αξίζει να δει κάποιος την ιστοσελίδα, έτσι ώστε να γνωρίζει πριν αποφασίσει.

Chris Mandrakis
Google Review

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προσωπικό της εταιρίας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ο επαγγελματισμός ειδικά τις καταστάσεις που βιώνουμε με τον κορονοιό. Τα μέτρα προστασίας από το προσωπικό είναι τέλεια. Δεν χρειάστηκε να τους κατατοπίσω σε τίποτα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Rania Giamakidou
Google Review

Άμεση εξυπηρέτηση, λογικές τιμές, εξειδικευμένο προσωπικό.

Ioannis Papadopoulos
Google Review

kostas karampoulat

5 star Google Review

Μαρία Κατσάνου

5 star Google Review

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΩΝΗΣ

5 star Google Review

Έχουμε κομμωτήριο στο Κορωπί και πλημμύρισε αμέσως μετά το κλείσιμο Σάββατο βράδυ. Το μόνο συνεργείο που είχε φορτηγάκι εδώ κοντά ήταν του κυρίου Στέργιου Βασιλείου. Οι τεχνικοί του εργάστηκαν για δύο ώρες. Έκαναν άντληση υδάτων, καθάρισαν την αποχέτευση, έκαναν έλεγχο με κάμερα και εντόπισαν σπασμένη υδρορροή που έρχονταν από τον πάνω όροφο. Έκοψαν απόδειξη και έστειλαν και έγγραφο τεχνικού ελέγχου στο email μας και πληρωθήκαμε και τη ζημιά από την ασφαλιστική εταιρεία του πάνω ιδιοκτήτη. Τι μαντινάδα να σου πω να σε καλοκαρδίσω για τσι μαστόρους πού 'στειλες να σε ευχαριστήσω,

Κορακάκης Ελευθέριος, Κορωπί
Review

Στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι θέλαμε μέρα Κυριακή κάποιον να μας ξεβουλώσει το νεροχύτη. Λόγω αργίας τριημέρου, είχε πέσει σε τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, όλοι προφασίζονταν ότι είχαν πολλά ραντεβού και δεν προλάβαιναν. Ας είναι καλά οι άνθρωποι. Τελικά, όπως αποδείχθηκε είχαν υποκατάστημα στην περιοχή μας και ανταποκρίθηκαν γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση στην απόδειξη λόγω αργίας. Συγχαρητήρια,

Καλλιόπη Αργυρού, Περιστέρι
Google Review

Δεν έχω λόγια να σε πω πουλί μου. Ευλοΐαν στο μαγαζί σας η Παναΐα η καλή που μου καθαρίσατε το υπόγειο στο Χαλάνδρι Κυριακή βράδυ. Ο αφέντης μου μαστόρευε και έχυσε το πετρέλαιο στο πάτωμα. Επεβγάλαμε τη ζημίαν. Μα δεν έρχονταν και κανένας χριστιανός. Μόλις άκουαν ότι έπρεπε να καθαρίσουν πετρέλαιο αχ αχ. Σον θεό έφταγω τάμα. Ατοίν ετοπλαεύταν. Υγείαν και ευλοΐαν σ' ουλτ'ς έσουν,

Συμέλα Παναγιωτίδου
Review

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Καμία μυρωδιά και όλο το νερό φεύγει χωρίς να μένει ακόμα και μετά από καταρρακτώδεις βροχές. Ευχαριστώ.

Alex A
Google Αξιολόγηση 5 αστέρων

Μπράβο παιδιά. Αποφράξεις στου Ζωγράφου με σβελτάδα.

Chris Mandrakis
Google Αξιολόγηση 5 αστέρων

Ευχαριστούμε πολύ για της υπηρεσίες σας μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εργασία και την τιμή.

AL3X
Google Αξιολόγηση 5 αστέρων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

  • Δευτέρα Ανοιχτό όλο το 24ωρο
  • Τρίτη Ανοιχτό όλο το 24ωρο
  • Τετάρτη Ανοιχτό όλο το 24ωρο
  • Πέμπτη Ανοιχτό όλο το 24ωρο
  • Παρασκευή Ανοιχτό όλο το 24ωρο
  • Σάββατο Ανοιχτό όλο το 24ωρο
  • Κυριακή Ανοιχτό όλο το 24ωρο