Αποφράξεις Τιμές στην Αθήνα 24h τώρα από 10€ σε Δήμους με πολύ χαμηλό κόστος αποφράξεων από την αποφρακτική εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ. Καλέστε για προσφορά.

αποφράξεις τιμές, κόστος αποφράξεων

Γιατί έχουμε τις πιο οικονομικές τιμές αποφράξεων σε όλη την Αττική;

Τιμές αποφράξεων ✅10€ σε Δήμους και αποφράξεις με κόστος από την εταιρεία μας ✅ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ που σέβεται και την ✅τσέπη σας και το περιβάλλον.

Ποιες είναι οι προσφορές μας στις τιμές απόφραξης;

✅Προσφορές

Τιμές απόφραξης στην Αθήνα και σε όλη την Αττική από την καλύτερη αποφρακτική εταιρεία με brandname ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ από μόνο 10 Ευρώ.

Ειδικές Τιμές Αποφράξεων - ✅Προσφορά 1

Ειδικές τιμές στις αποφράξεις περιλαμβάνει αυτή η προσφορά. Ειδικότερα:

Γενικός καθαρισμός πολλών φρεατίων, σωληνώσεων και ειδικών περιπτώσεων με τιμή ειδική από έμπειρο προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο.

Ειδικές Τιμές Απόφραξης - ✅Προσφορά 2

Ειδικές τιμές στις αποφράξεις που ακολουθούν:

Καθαρισμός στεγανών βόθρων, αντλιοστασίων, βενζινάδικων κλπ.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί το εξής: Το βυτίο που θα έρθει στο χώρο σας είναι σύνθετο πολλαπλών χρήσεων πολυμορφικό αποφρακτικό όχημα για τις πιο απαιτητικές αποφρακτικές εργασίες.

Απόφραξη μπανιέρας
30€
Συντήρηση πολυκατοικίας με το μήνα
15€ + Φ.Π.Α.
Απόφραξη λεκάνης
45€
Ξεβούλωμα κάθετης στήλης υδροροής
από 50€
Απόφραξη κεντρικού φρεατίου
50€
Ξεβούλωμα και Καθαρισμός αποχέτευσης
από 80€

Αντλήσεις Υδάτων

Πού πραγματοποιείται άντληση υδάτων στην Αθήνα; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε [...]

Απόφραξη με υδροβολή

Πώς δικαιολογείται η προσφορά: ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ; Η υδροβολή αποτελεί μία [...]

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις

Πού πραγματοποιείται απολυμάνσεις απεντομώσεις ή μυοκτονίες; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε [...]

Αποφράξεις με κάμερα

Πού πραγματοποιείται διάγνωση με κάμερα για απόφραξη ακριβείας; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται [...]

Συντηρήσεις αποχέτευσης, Συντήρηση Πολυκατοικίας 15€

Πού πραγματοποιείται Συντήρηση αποχέτευσης μηνιαία; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη [...]

Απόφραξη με ριζοκοπτικά ατσαλίνες, Αποφράξεις με 40€

Πού πραγματοποιείται απόφραξη με ριζοκοπτικά; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη [...]

Καθαρισμός Αντλιοστασίου

Πού πραγματοποιείται καθαρισμός αντλιοστασίου στην Αθήνα; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε [...]

Απόφραξη αποχέτευσης

Πού πραγματοποιείται Απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα γενικότερα; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά [...]

Καθαρισμός φρεατίων, Απόφραξη φρεατίων 40€

Πού πραγματοποιείται Καθαρισμός φρεατίων; Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την [...]

Διότι στις αποφράξεις τα πλεονεκτήματα που έχουμε τόσο στις τιμές απόφραξης όσο και στις ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες δεν έχουν ανταγωνισμό. Καλέστε μας να πάρετε την καλύτερη οικονομική προσφορά. Κάντε μας ένα τηλεφώνημα και αντιληφθείτε ευθύς εξαρχής από την πρώτη ομιλία την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό: Την ευγένεια και την εμπειρία αντιμετώπισης περιστατικών. Όταν έχει εξυπηρετήσει κάποιος πάνω από 100000 περιστατικά και έχει κύκλο εργασιών αυξητικό για 40 συναπτά έτη θέλει και ερώτημα; Βεβαίως και όχι. Δείτε και τα υπόλοιπα ερωτήματα, που σας αφορούν πριν καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 24ώρου βάσεως.

Δείτε τι λένε οι κορυφαίοι επαγγελματίες αποχέτευσης τόσο για απόφραξη φρεατίου Αθήνας όσο και για άντληση υδάτων: Η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τους εξής παράγοντες: Πλήθος φρεατίων και είδος οικήματος, δηλαδή πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Προφαννώς μία μη συντηρημένη μονοατοικία μπορεί να απαιτήσει να μείνει το συνεργείο και μισή μέρα. (Αυτή όμως είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση) Για αυτό γίνεται μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πελάτη στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαντά και γεωπόνος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις. Η τιμή των 40 Ευρώ για το πρώτο φρεάτιο κλιμακώνεται με αρνητικό ρυθμό αύξησης, διότι στα 3 φρεάτια η χρέωση είναι μόνο 70 Ευρώ. Βεβαίως για περισσότερα φρεάτια κάθε επόμενο χρεώνεται και κάτω από 10 ευρώ.

Όσα ακριβώς ορίζει ο ΕΟΔΥ, διότι φροντίζουμε για την ασφάλεια του πελάτη αλλά και για το προσωπικό μας!

Ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα, αν είναι αργία ή ανάλογα με την ώρα. Σε νυχτερινό ωράριο είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να έχουμε δυο περιστατικά εντός διώρου. Άρα σχεδόν πάντα ο χρόνος άφιξης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Εκτός από οικονομική συντήρηση αποχέτευσης από 15 Ευρώ συν ΦΠΑ προσφέρουμε και Αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, διάγνωση με κάμερα και έλεγχο για τον εντοπισμό της βλάβης με ακρίβεια 1-2 εκατοστών. Ακόμη προσφέρουμε συντηρήσεις πολυκατοικιών και μονοκατοικιών, χρήση υδροβολής και απόφραξη υδρορροών, κάθετων και οριζοντίων.

Και όμως υπάρχουν πολλές αποφρακτικές εταιρείες που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Η εργασία μας δεν είναι απλά δουλειά μουντζούρας. Πρόκειται για ένα λειτούργημα προσφοράς στο συνάνθρωπο. Με τέτοιες βάσεις εκκίνησης αγαπάμε τους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλή υγειινή του χώρου πάντα για πάνω από 40 χρόνια. Σε μας έχετε τον καλύτερο σύμμαχο στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών στο καλύτερο κόστος με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Όχι μόνο γίνονται όλοι οι πελάτες μας μόνιμοι, αλλά κάνουν και τα γνωστά συμβόλαια συντήρησης με 15 Ευρώ συν ΦΠΑ με το μήνα.

Επειδή σε κάθε συνεργείο καθαρισμού υδρορροών υπάρχει κι ένας υδραυλικός σε μας θα ξενοιάστε. Θα κάνούμε έλεγχο σε όλο το δίκτυο οριζόντιας και κάθετης υδρορροής, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εξάλλου ο τιμοκατάλογος που έχουμε είναι αξεπέραστος. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε σύγκριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας με αυτές άλλων αποφρακτικών εταιρειών. Εκείνο που θα διαπιστώσετε είναι ότι θα εκπλαγείτε μετά από την επίσκεψη ενός δικού μας συνεργείου. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όπως εκατοντάδες διαχειριστές πολυκατοικιών που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία του οικήματός τους αλλά και των κατοικιδίων τους. Εμείς φροντίζουμε συνολικά με ολιστική προσέγγιση για όλα. Δοκιμάστε μας μία φορά και ξενοιάστε!

Οι επαγγελματίες μας λένε να συμβουλευτείτε υδραυλικό στο ενδεχόμενο που υπάρχει διαρροή στο καζανάκι ή διαρροή στη βάση της λεκάνης. Έτσι αν η τουαλέτα σας παρουσιάζει βλάβη ρωγμές ή αδικαιολόγητες υγρασείες στο πάτωμα, τότε δεν απαιτείται συνεργείο καθαρισμού υδρορροής.

Για οικονομικό συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα για την περιοχή μου από μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ καλέστε μας. Μπορούμε να σας στείλουμε το συμβόλαιο και να το κάνει δεκτό η συνέλευση της πολυκατοικίας ή να σας το φέρει ένα από τα καθημερινά συνεργεία μας. Η προτεινόμενη τιμή κάνει θραύση καθόλη τη διάρκεια της κρίσης και αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει. Πρωτίστως σεβασμός όχι μόνο στο καλάθι της νοικοκυράς αλλά και στον συνάνθρωπο γενικότερα.

Η τιμή άντλησης νερού στην Αθήνα αλλά και σε οποιαδήποτε περιοχή στην Αττική ξεκινάει από τα 60 Ευρώ με ΦΠΑ και κλιμακώνεται. Αν το συνεργείο που θα αντλήσει τα νερά πρέπει να εργαστεί νυχθημερόν για δύο μέρες, τότε η κατάσταση αλλάζει. Για παράδειγμα: Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, που σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή χτύπησαν σωλήνα ύδρευσης. Ως συνέπεια η ζημιά που έγινε ήταν να πλημμυρίσουν τα θεμέλια τριών ορόφων που είχαν σιδερώσει τα συνεργεία. Έπρεπε να αδειάσουμε χιλιάδες κυβικά νερού, διότι το νερό εισέρρεε, μέχρι να επισκευαστεί η σωλήνα. Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Για αυτό καλέστε μας για να σας αφουγκραστούμε και να ενσκύψουμε στο πολύ συγκεκριμένο δικό σας πρόβλημα. Πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή και όχι μόνο την καλύτερη λύση για κάθε πελάτη αλλά και την πιο συμφέρουσα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

  • Δευτέρα 00:00 - 23:59
  • Τρίτη 00:00 - 23:59
  • Τετάρτη 00:00 - 23:59
  • Πέμπτη 00:00 - 23:59
  • Παρασκευή 00:00 - 23:59
  • Σάββατο 00:00 - 23:59
  • Κυριακή 00:00 - 23:59