Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι μια μεγάλη και σύγχρονη ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα για αποφράξεις παντός τύπου ✅24h.
αποφρακτικές εταιρείες Αθήνα
αποφρακτικές εταιρείες Αθήνα

Σχετικά με την Εταιρεία - Ποιοι είμαστε

STERGIOS ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ για αποφράξεις στην Αθήνα

Η ΣΤΕΡΓΙΟΣ Services είναι η καλύτερη εταιρεία στις αποφράξεις Αθήνα και γενικά όλων των περιοχών της Αττικής. Πράγματι, γνωρίζοντας ότι τα αποχετευτικά συστήματα είναι πολύπλοκα συστήματα μηχανικής, αυτά απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση.

Έτσι η εταιρεία μας εργάζεται για την αποδοτικότερη λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων. Το κύριο πρόβλημα των αγωγών είναι η συσσώρευση των βιομηχανικών και οικιακών αποβλήτων. Αυτό μειώνει την απόδοση τους και βοηθάει στον σχηματισμό ακαθαρσιών και λιπών με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι απρογραμμάτιστες επισκέψεις καθαρισμού. Ο έγκαιρος καθαρισμός των σωλήνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν σε σωστή λειτουργία. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αγωγών θα πρέπει να πραγματοποιείται καθαρισμός, σε συστηματική βάση. Οι ειδικοί μας στο συντομότερο χρονικό διάστημα, ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ώρας που εξυπηρετεί τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών) σπεύδουν για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ποια μέσα χρησιμοποιούμε στις Αποφράξεις;

 1. Στις Αποφράξεις στον όμιλο εταιρειών μας γίνεται χρήση προηγμένης τεχνολογίας.
 2. Χρησιμοποιούνται σύγχρονα αυτόνομα μηχανήματα και εξοπλισμός.
 3. Αξιοποιούμε την εκτεταμένη πρακτική εμπειρία των επαγγελματιών μας, που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Συνεπώς αυτό μας επιτρέπει την επίλυση προβλημάτων οποιασδήποτε πολυπλοκότητας το συντομότερο δυνατό. Κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στη συντήρηση και στη λειτουργία των αποχετευτικών αγωγών σας, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελεσματικότητας 100%.

Ποιος είναι ο κύριος στόχος της Αποφρακτικής εταιρείας ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ;

Ο κύριος στόχος της αποφρακτικής εταιρείας μας είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος. Στρατηγικό συμφέρον μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες. Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία, η ποιότητα της εργασίας, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η ολοκληρωμένη προσέγγιση, οι αμοιβαίοι επωφελείς όροι εργασίας και ο επαγγελματισμός του προσωπικού, μας επέτρεψαν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πολλών πελατών. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται περισσότερες από 500 οργανισμοί και επιχειρήσεις, καθώς και περισσότεροι από 30 δήμοι στην Αττική.

Που μας κατατάσσουν οι πελάτες μας μεταξύ των αποφρακτικών εταιρειών στην Αθήνα;

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα σε όλες τις αποφρακτικές εταιρείες σε δραστηριότητες όπως:

 • Στην παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης.
 • Στην άντληση υδάτων.
 • Στις αποχετεύσεις κάθε είδους.

Έτσι επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της στα νέα εταιρικά τμήματα της αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και πάντα προσπαθούν να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις στον κλάδο.

Ο πρόεδρος του ομίλου ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο όμιλος εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ διαρκώς δημιουργεί για σας fully customized προγράμματα συντηρήσεων και νέες εταιρείες. Η ευελιξία των προγραμμάτων μας κερδίζει έδαφος διαρκώς έναντι του ανταγωνισμού.

 1. ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για δημόσια έργα και διαγωνισμούς.
 2. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΩΕ πρωτοστατεί με πρωτιές σχεδόν στις μισές περιοχές της Αττικής.
 3. Η νέα ιστοσελίδα μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΗΡΕΑΣ συμπληρώνει επάξια την τριπλέτα εταιρειών μας.
 4. Τέλος, με απόλυτη εξειδίκευση η εταιρεία ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ PEST GUARDIAN έχει εκατοντάδες συμβόλαια συντήρησης πολυκατοικιών για απεντομώσεις μυοκτονίες κλπ.

Διότι τα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα που έχουμε τόσο στις τιμές όσο και στις ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες δεν έχουν ανταγωνισμό. Καλέστε μας να πάρετε την καλύτερη οικονομική προσφορά.

Η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τους εξής παράγοντες: Πλήθος φρεατίων και είδος οικήματος, δηλαδή πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Προφαννώς μία μη συντηρημένη μονοατοικία μπορεί να απαιτήσει να μείνει το συνεργείο και μισή μέρα. (Αυτή όμως είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση) Για αυτό γίνεται μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πελάτη στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαντά και γεωπόνος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις. Η τιμή των 40 Ευρώ για το πρώτο φρεάτιο κλιμακώνεται με αρνητικό ρυθμό αύξησης, διότι στα 3 φρεάτια η χρέωση είναι μόνο 70 Ευρώ. Βεβαίως για περισσότερα φρεάτια κάθε επόμενο χρεώνεται και κάτω από 10 ευρώ.

Όσα ακριβώς ορίζει ο ΕΟΔΥ, διότι φροντίζουμε για την ασφάλεια του πελάτη αλλά και για το προσωπικό μας!

Ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα, αν είναι αργία ή ανάλογα με την ώρα. Σε νυχτερινό ωράριο είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να έχουμε δυο περιστατικά εντός διώρου. Άρα σχεδόν πάντα ο χρόνος άφιξης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, διάγνωση με κάμερα και έλεγχο για τον εντοπισμό της βλάβης με ακρίβεια 1-2 εκατοστών. Ακόμη προσφέρουμε συντηρήσεις πολυκατοικιών και μονοκατοικιών, χρήση υδροβολής και απόφραξη υδρορροών, κάθετων και οριζοντίων.

Σε μας έχετε τον καλύτερο σύμμαχο στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών στο καλύτερο κόστος με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Όχι μόνο γίνονται όλοι οι πελάτες μας μόνιμοι, αλλά κάνουν και τα γνωστά συμβόλαια συντήρησης με 15 Ευρώ συν ΦΠΑ με το μήνα.

Επειδή σε κάθε συνεργείο υπάρχει κι ένας υδραυλικός σε μας θα ξενοιάστε. Θα κάνούμε έλεγχο σε όλο το δίκτυο οριζόντιας και κάθετης υδρορροής, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εξάλλου ο τιμοκατάλογος που έχουμε είναι αξεπέραστος.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59