Η αλήθεια είναι ότι μία λογική τιμή τηρουμένων των αναλογιών είναι τα 40 Ευρώ συν ΦΠΑ. Ωστόσο για ❤️ ξεβουλώματα αποχετεύσεων οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με το πλήθος.

απόφραξη φρεατίων τιμή
Απόφραξη φρεατίων τιμή

Τι σημαίνει αυτό για το τελικό κόστος αποφράξεων φρεατίων αποχέτευσης;

Αν υποθέσουμε ότι έχετε 6 φρεάτια αποχέτευσης, τότε προφανώς δεν θα είναι το τελικό κόστος απόφραξης στα 240 Ευρώ αλλά θα γίνει γενναία έκπτωση.

απόφραξη φρεατίων τιμή
Απόφραξη φρεατίων τιμή

Ποιος καθορίζει την τιμή αποφράξεων φρεατίου αποχέτευσης;

Πόσο κοστίζει η Απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης (τιμή);
Τιμές αποφράξεων φρεατίου αποχέτευσης Αθήνα

Οι τιμές στις αποφράξεις φρεατίων καθορίζονται από σειρά παράγοντες αιτίες:

  1. Κόστος πετρελαίου κίνησης: Πράγματι οι τρελές διακυμάνσεις αλλάζουν και τα κοστολόγια.
  2. Οδηγίες του Υπουργείου Υποδομων και Μεταφορών: Η υποχρέωση σε ανανέωση του στόλου των οχημάτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  3. Υπουργεο Ανάπτυξης: Ο καθορισμός του κατώτατου μισθού μπορεί να συμπαρασύρει και τις τιμές αγαθών και υπηρεσιών. Στην προκειμένη περίπτωση, το ημερομίσθιο του εξειδικευμένου τεχνικού υδραυλικού μπορεί να εκτοξευτεί.
  4. Ύπαρξη ή μη συμβολαίου συντήρησης πολυκατοικίας: Σε συμβόλαιο με 12μηνη ισχύ με κόστος μόλις 15 Ευρώ συν ΦΠΑ, δεν θα ανησυχείτε για έκτακτα έξοδα απόφραξης πολυκατοικίας.

Πού έχουμε συνεργείο σε αναμονή για δύσκολες και άμεσες αποφράξεις στην Αττική;

Υποστηρίζουμε με σύγχρονα οχήματα EURO 6 και ειδικά πολυμορφικά φορτηγάκια τόσο τις ανάγκες σας για απόφραξη αποχέτευσης όσο και φρεατίων.

Έτσι με οχήματα σε σημεία - σταθμούς διασποράς σε όλο το λεκανοπέδιο εξυπηρετούμε τα αιτήματα για αποφράξεις Κηφισιά. Ακόμη τις αποφράξεις Μαρούσι και τις γύρω περιοχές.

Και φυσικά περιοχές όπως τα Ανατολικά προάστια με όχημα για αποφράξεις Κορωπί και γύρω περιοχών, αλλά και στα δυτικά προάστια. Εκεί εξυπηρετούνται αιτήματα όπως αποφράξεις Περιστέρι και γύρω περιοχών.

Πώς εξυπηρετούμε τα Νότια Προάστια και τον Πειραιά στις αποφράξεις 24h;

Τέλος, ένα όχημα είναι κοντά στον Πειραιά για αποφράξεις Βούλα Βάρη Βουλιαγμένη, αποφράξεις Γλυφάδα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη κα.

Καλέστε μας τώρα και θα είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο με 100% εγγύηση εργασιών και κορυφαίους επαγγελματίες. Η αποφρακτική εταιρεία μας είναι στη διάθεσή σας Κυριακές και αργίες! Είτε για απόφραξη αποχέτευσης είτε για απόφραξη λεκάνης είτε απόφραξη νιπτήρα είτε για απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα καλέστε μας άμεσα!