Υπηρεσίες απόφραξης άντλησης υδάτων στην Αθήνα και όλο το λεκανοπέδιο με χρόνο απόκρισης στο τηλεφωνικό κέντρο έως 1 λεπτό και στο χώρο σας 10 λεπτά.

Αντλήσεις Υδάτων

Πόσο κοστίζει η άντληση υδάτων; Σε κάθε άντληση με τιμές από 50€ πολύ [...]

Απόφραξη με υδροβολή

Πώς δικαιολογείται η προσφορά: Υδροβολή με τιμή από 40 Ευρώ μόνο; Η υδροβολή [...]

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις

Πώς ανταποκρίνεστε σε μία απολύμανση απεντόμωση ή μυοκτονία; Οι επαγγελματίες μας μπορούν να [...]

Αποφράξεις με κάμερα - Έλεγχος Διάγνωση

Θέλετε διάγνωση με κάμερα για έλεγχο σωληνώσεων για ζημιές; Διαθέτουμε τόσο απλή κάμερα [...]

Συντήρηση αποχέτευσης Πολυκατοικίας 15€

Ποιες είναι οι αιτίες Συντήρησης αποχέτευσης σε μια πολυκατοικία; Είναι αλήθεια ότι η [...]

Απόφραξη με ριζοκοπτικά ατσαλίνες από 40€

Γιατί καταφεύγουν σε απόφραξη με ριζοκοπτικά ή ατσαλίνες αρκετοί πελάτες; Διότι έχουν μπει [...]

Καθαρισμός Αντλιοστασίου 24h

Πότε ένας καθαρισμός αντλιοστασίου είναι απαραίτητος; Δεν είναι λίγες οι φορές που καλούνται [...]

Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€

Ποιο είναι το κόστος σε μία απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα ή σε [...]

Αποφράξεις φρεατίων, Απόφραξη φρεατίων 40€

Ποιο είναι το κόστος σε μία απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα ή σε [...]

Ερωτήσεις – Απαντήσεις (Frequently Asked Questions FAQ)

Φυσικά για τους κορυφαίους επαγγελματίες και την εγγύηση εργασιών αλλά και τις χαμηλές τιμές απόφραξης όχι μόνο στην Αθήνα. Ναι και στην Αττική γενικότερα προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες αποφράξεων άμεσα γρήγορα και 100% αποτελεσματικά. Ο τίμιες προσφορές μας, τα δώρα και οι εκπτώσεις είναι δελεαστικές για όλα τα βαλάντια. Σεβόμαστε το καλάθι της νοικοκυράς πάντα εδώ και πάνω από 40 χρόνια προσφοράς. Δείτε και τις επόμενες ερωτήσεις για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Γενικά υπάρχει η αντίληψη ότι η χρήση χημικών διευκολύνει τις καταστάσεις και μπορεί καθένας να δοκιμάσει είτε στην Αθήνα είτε αλλού. Και μάλιστα χωρίς να πληρώσει εργασίες από επαγγελματίες. Εμείς επισημαίνουμε ότι η χρήση χημικών σκευασμάτων αντενδείκνυνται για μία σειρά λόγους. Η καυστικότητα των χημικών σκευασμάτων ή διαλυμάτων φθείρει τις σωληνώσεις λένε οι ειδικοί στη συντήρηση αποχέτευσης. Ως εκ τούτου είναι άκρως επιβλαβή για το περιβάλλον με πολύ αρνητικό άμεσο και μακροπρόθεσμο αποτύπωμα για το οικοσύστημα. Οι σωληνώσεις μπορεί να τραυματιστούν ανεπανόρθωτα και να βγουν άχρηστες. Με τη συχνή χρήση είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αντικατασταθούν με σημαντική οικονομική επιβάρυνση στο “καλάθι της νοικοκυράς”. Δεν πρέπει να μην αναφερθεί ο κίνδυνος εγκαύματος. Τέλος, ελλοχεύει και ο κίνδυνος δηλητηρίασης από τις αναθυμιάσεις.

Κάθε αποχέτευση ή αποχετευτικό δίκτυο στην Αθήνα με την πάροδο του χρόνου κάποια στιγμή θα χρειαστεί συντήρηση ή απόφραξη. Βεβαίως, για να παρατείνεται το χρόνο αυτό μπορείτε να κάνετε τα εξής: Πετάτε τα χαρτιά και άλλα μικροαντικείμενα στον κάδο και όχι μέσα στην λεκάνη. Χρησιμοποιείτε τα ειδικά φιλτράκια που μπαίνουν στους νιπτήρες για να μαζεύουν τις τρίχες. Σκουπίζετε καλά τα πιάτα και τα σκεύη μαγειρέματος πριν τα πλύνετε.

Κάθε αποχέτευση είναι μοναδική και καθεμιά έχει τις ιδιαιτερότητές της. Για να μπορέσουμε να δώσουμε απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να γνωρίζουμε τη δομή, τα υλικά κατασκευής, τη συχνότητα της χρήσης και την παλαιότητά της. Άρα ούτε η απάντηση είναι μονοσήμαντη αλλά ούτε και δίνεται ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ. Όταν ερωτηθεί ένας επαγγελματίας με εμπειρία, αυτός θα συμβουλεύσει έτσι, ώστε να δοθεί λύση μόνιμη.

Ο τακτικός έλεγχος και η συντήρηση της αποχέτευσής σας θα σας ωφελήσει στο να μην υπάρξουν απρόοπτα (φραξίματα,διαρροές). Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να βρεθείτε αντιμέτωποι με ακαθαρσίες στον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε, ιδιαίτερα εάν οι αποχετεύσεις σας είναι παλιές. Για αυτό οι τακτικοί έλεγχοι και οι συντηρήσεις θα εξαλείψουν τις δυσάρεστες οσμές και θα σας εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον.

Οι δυσάρεστες οσμές στο αποχετευτικό δίκτυο Αθηνών δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Αυτές προειδοποιούν για επικείμενη απόφραξη. Πολλοί παράγοντες συνεισφέρουν όπως: Οι σωληνώσεις έχουν καιρό να συντηρηθούν. Ιδιαίτερα τα σιφόνια του μπάνιου και ο νεροχύτης της κουζίνας μαζεύουν σαπούνια και λίπη, τα οποία με τον καιρό στερεοποιούνται και κολλάνε στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων. Δεν δουλεύει σωστά ο μηχανοσίφωνας (σιφώνι του κεντρικού φρεατίου της οριζόντιας αποχέτευσης που συγκρατεί τις οσμές) ή υπολειτουργεί, ή είναι βουλωμένος. Υπάρχει διαρροή σε κάποιο σημείο των σωληνώσεων ή του σιφονιού. Φραγμένη ξεθυμάστρα. (Σωλήνας που πηγαίνει ως την ταράτσα για να απελευθερώνει τις οσμές)Δεν υπάρχει νερό στα σιφόνια, με αποτέλεσμα να μη φιλτράρονται οι μυρωδιές.

Η κάμερα μας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσουμε το εσωτερικό των σωληνώσεων. Την χρησιμοποιούμε για : Να βρούμε διαρροές και προβλήματα υγρασίας. Να βρούμε το λόγο συχνών εμπλοκών (αντικείμενα, τσιμέντα, ρίζες κ.ά.). Να εντοπίσουμε τα σημεία που χρήζουν επέμβασης με ακρίβεια, χωρίς περιττά σκαψίματα και μερεμέτια. Να ανακαλύψουμε «χαμένα» φρεάτια. Να προσδιορίσουμε την διαδρομή και τις διακλαδώσεις ενός αποχετευτικού δικτύου.

Σε περίπτωση που έχει βουλώσει το μπάνιο σας, θα πρέπει να καλέσετε την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ. Σε περίπτωση που έχει σπάσει κάποιος σωλήνας, θα πρέπει να καλέσετε υδραυλικό. Εάν δεν είστε σε θέση να καταλάβετε από πού προέρχεται το νερό, μπορούμε να έρθουμε εμείς στον χώρο σας και να κάνουμε τη διάγνωση για εσάς.

Εάν υπάρχει ποντίκι στον χώρο σας, θα χρειαστείτε μυοκτονία σε αντίθεση με την ύπαρξη κατσαρίδων. Τότε θα χρειαστεί απολύμανση – απεντόμωση. Και στις δύο περιπτώσεις θα δοθεί λύση με τα κατάλληλα φάρμακα. Δεν χρειάζεται να είστε σε απόγνωση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και την μέγιστη ασφάλεια για εσάς και το περιβάλλον.

Ας δούμε τι συμβαίνει στις Αποφράξεις στην Αθήνα γενικότερα: Στις αποχετεύσεις με την χρήση του πλυντηρίου, της κουζίνας και του μπάνιου, καθημερινά καταλήγουν χαρτιά, σαπούνια, τρίχες, υπολείμματα τροφών κ.α. Με την πάροδο του χρόνου αυτά προσκολλώνται στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πουρί. Έτσι, η διατομή των σωληνώσεων μικραίνει σταδιακά, μέχρι αυτές να φράξουν εντελώς. Επειδή στο κέντρο ειδικά έχουν έρθει και μετανάστες, που ζουν πολλά άτομα σε ένα διαμέρισμα το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό. Πράγματι η επιβάρυνση του δικτύου αποχέτευσης, μεταφοράς λυμάτων αλλά και του δικτύου υδρορροών ειδικά σε μία νεροποντή είναι δραματική. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι απαρχαιωμένο το δίκτυο του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, τότε δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθεί κάποιος το εξής συμπέρασμα: Οι κλήσεις από το κέντρο θα είναι σαφώς αυξημένες. Καλέστε μας τώρα ή συνεχίστε με τα επόμενα ερωτήματα για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Επίσης για κάθε ανάγκη σας στα πλαίσια του ίδιου ομίλου αποφρακτικών εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:

  1. Δείτε την 1η αποφρακτική εταιρεία μας για τις άριστες Υπηρεσίες αποφράξεων ΝΩΕ και για όλη την Αττική την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ.
  2. Επίσης, την αποφρακτική εταιρεία ΝΗΡΕΑΣ με τεράστια εξειδίκευση σε υπηρεσίες όπως καθαρισμό φρεατίων ή αντλήσεις υδάτων κα.
  3. Τέλος την Pest Guardian για απολυμάνσεις και απεντομώσεις μυοκτονίες.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

  • Δευτέρα 00:00 - 23:59
  • Τρίτη 00:00 - 23:59
  • Τετάρτη 00:00 - 23:59
  • Πέμπτη 00:00 - 23:59
  • Παρασκευή 00:00 - 23:59
  • Σάββατο 00:00 - 23:59
  • Κυριακή 00:00 - 23:59