Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα: Η εταιρεία μας για αποφράξεις ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεων οικονομικά με χρήση κάμερας από ✅20€ και σε αργίες ✅24h/7/365.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 20€, Τιμές 24h/7/365 οικονομικά
Ζητήστε προσφορά για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 20€

Γιατί επιλέγετε τιμές για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 20€ από μας;

Διότι έχουμε όχι μόνο ανταγωνιστικές τιμές αλλά και άριστες υπηρεσίες αποφράξεων όπως ξεβούλωμα σιφονιού νεροχύτη μπάνιου αντλήσεις υδάτων κα. Όλα αυτά από τη μία πάντα ποιοτικά αλλά και από την άλλη με πάρα πολλά πλεονεκτήματα!

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε τώρα για προσωπική προσφορά άμεσα, τότε καλέστε στο επόμενο κινητό τηλέφωνο 24h!

6978776845

Με ποιες τιμές αποφράξεων στη Νέα Χαλκηδόνα σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας;

Οι Αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα γίνονται από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ με τιμές αποφράξεων από 15€. Καλέστε ✅2107666666 για όλες τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας 24h. Δραστηριοποιούμαστε σε μία ευρεία γκάμα αποφρακτικών υπηρεσιών. Τέτοιες είναι:

Πόσο κοστίζει μια υπηρεσία Αποφράξεων Νέα Χαλκηδόνα από μας;

Η άκρως εξειδικευμένη αποφρακτική εταιρεία μας αναλαμβάνει από μόλις ✅15€ οικονομικά μηνιαία συμβόλαια συντήρησης αποχέτευσης πολυκατοικίας. Οι υπηρεσίες μας είναι όχι μόνο ποιοτικές μα και άκρως οικονομικές. Εκτός από την περιοχή σας υποστηρίζουμε τους δήμους όλης της Αττικής με:

 • άρτια εξειδικευμένο προσωπικό,
 • πιστοποίηση ISO και
 • γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

Ακόμη δεν πρέπει να μείνει απαρατήρητο ότι διαθέτουμε τόσο έμπειρο όσο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως με 100% εγγύηση αποτελεσματικά την κάλυψη όλων των αναγκών σας με τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα. Αφήστε την απόφραξη φρεατίου στη Νέα Χαλκηδόνα στην NR1 αποφρακτική εταιρεία.

Δείτε προσφορές της αποφρακτικής εταιρείας 15€-40€

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος 24h οικονομικά 365 μέρες το χρόνο!
Αποφράξεις Νέα Χαλκηδόνα 24h τιμές: από 15€
Απόφραξη φρεατίου Νέα Χαλκηδόνα τιμές : 30€
Απόφραξη φρεατίων Δήμων: 10€/σχάρα
Συντήρηση αποχέτευσης: 15€/μήνα
Εγγύηση συντήρησης αποχέτευσης: 12 μήνες
Ξεβούλωμα αποχέτευσης: Προσφορά 6978776845
Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
Απόφραξη λεκάνης Νέα Χαλκηδόνα: από 45€
Απόφραξη μπανιέρας: 30€
Απόφραξη κάθετης στήλης υδρορροών: φθηνά
Απόφραξη πολυκατοικίας Νέα Χαλκηδόνα: 15€/μήνα
Συντήρηση πολυκατοικίας 24h: 6978776845
Συνεργείο Καθαρισμού υδρορροών: καλέστε μας
Διάγνωση με έγχρωμη κάμερα: Προσφορές
Έλεγχος με κάμερα επαγγελματική: 6978776845
Αντλήσεις υδάτων: καλέστε
Επισκευές αποχέτευσης: χωρίς σκάψιμο
Αντλήσεις λυμάτων Νέα Χαλκηδόνα: οικονομικά
Άντληση λυμάτων βιολογικού βόθρου: Καλέστε
Απόφραξη μπανιέρας στη Νέα Χαλκηδόνα
30€
Καθαρισμός αποχέτευσης Νέα Χαλκηδόνα
100% εγγύηση
Απόφραξη λεκάνης Νέα Χαλκηδόνα
45€
Απόφραξη φρεατίου Δήμων
10€/σχ.
Απόφραξη κεντρικού φρεατίου στη Νέα Χαλκηδόνα
50€
Συντήρηση πολυκατοικίας με το μήνα
15€ + Φ.Π.Α.

Ποιοι είναι οι επαγγελματίες μας στις αποφρακτικές εργασίες σας;

 1. Πρόκειται για επαγγελματίες που ενεργούν για το συμφέρον σας και εργάζονται για σειρά πολλών ετών στις επιχειρήσεις μας.
 2. Στελεχώνουν τις αποφρακτικές εταιρείες μας και έχουν μεγάλη εμπειρία, φιλικότητα προς τον πελάτη και στοχοπροσήλωση.
 3. Πάντα μα πάντα παραδίδουν κάθε τέλος της βάρδιας αναλυτικό φυλλάδιο ανατροφοδότησης και αξιολόγησης.
 4. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του στον όμιλό μας και για αυτό αφήνουμε το στίγμα ευγένειας και ικανοποίησης σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Εξάλλου στην πλειονότητα των περιπτώσεων οι πελάτες μας αναθέτουν και συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης με το μήνα. Βλέπετε τα 15 Ευρώ το μήνα συν ΦΠΑ δεν είναι ένα κόστος δυσβάσταχτο σε μία πολυκατοικία. Ίσως πέφτει 1,5 Ευρώ σε κάθε ένοικο στα κοινόχρηστα και έτσι διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου.

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί αντιμέτωποι με ακάθαρτα λύματα στην πυλωτή;

Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά με πάνες κλπ. συμβαίνουν και ατυχήματα. Με ένα συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα δεν θα σας απασχολούν τα απόνερα ή το ενδεχόμενο ακαθάρτων λυμάτων στην πυλωτή.

Όμως σε αυτό το σημείο πρέπει να σας επισημάνουμε ότι αν έχετε συχνά πυκνά πρόβλημα με το δίκτυο αποχέτευσης χρειάζεται άλλη προσέγγιση. Η λύση της χρήσης κάμερας είναι η δέουσα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ρίζες δέντρων εισβάλουν στις σωλήνες απορροής υδάτων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν είναι ασυνήθιστο για μας να αφαιρούμε και ρίζες έως και 8 μέτρων σε βάθος στο δίκτυο κάθετης στήλης υδροροής. Αλλά και το δίκτυο αποχέτευσης μπορεί να ελεγχθεί με χρήση κάμερας στην απόφραξη. Μόνο τότε θα εντοπιστεί απόλυτα η ρίζα του προβλήματος στην κυριολεξία και θα δοθεί η ενδεδειγμένη λύση: Είτε επισκευή αποχέτευσης με σκάψιμο είτε και χωρίς σκάψιμο.

Πώς ενεργεί η αποφρακτική εταιρεία μας 24h;

Άξιο προσοχής είναι ότι η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή σας το σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και ✅βυτία πολλαπλών χρήσεων. Αυτά μπορούν να αντλήσουν και να αποφράξουν ακόμα και τα ✅πιο βαθιά και δύσκολα σημεία, καλύπτει όλον τον νομό της Αττικής.

Επίσης, αναλαμβάνουμε με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων τόσο για καθαρισμό όσο και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες:

 1. ✅πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια,
 2. ✅αναρρόφηση λυμάτων από μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους.

Οι αποφρακτικές εργασίες μας γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.

Τι προτείνουν για Αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα οι τεχνικοί μας σύμβουλοι;

Ενημερώνουμε ότι για αποφράξεις στη Νέα Χαλκηδόνα η ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES πρωτοστατεί. Τα βυτία μας είναι εξοπλισμένα με ειδικές αντλίες κενού και πίεσης, οι οποίες εμποδίζουν τη διάχυση των δυσάρεστων οσμών, γεγονός που εγγυάται αποτελεσματικές αποφράξεις αποχετεύσεων – σωληνώσεων. Στο σημείο αυτό δεν πρέπει να παραληφθεί ότι η εμπειρία μας πέραν των 40 ετών από το 1981 είναι για σας ένας πολύ σημαντικός παράγοντας αξιοπιστίας.

Έτσι μπορούμε και ✅αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε δύσκολα και δυσπρόσιτα μέρη, εκεί που άλλοι αδυνατούν.

Πότε είμαστε διαθέσιμοι για αντλήσεις υδάτων;

Τόσο η ✅άντληση υδάτων από μεγάλα βάθη όσο και η αποτελεσματική απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου σας είναι στις υπηρεσίες αιχμής μας. Και, βέβαια, τονίζουμε για πολλοστή φορά τη διαθεσιμότητά μας ✅24h το εικοσιτετράωρο, καθόλη τη διάρκεια του έτους ✅και σε αργίες.

Πώς ενεργούμε στον καθαρισμό αποχέτευσης;

Στην αποφρακτική εταιρεία ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES προσπαθούμε πάντα να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτουμε ✅στόλο με αποφρακτικά αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά είναι σε ετοιμότητα σε διάφορα σημεία της Αττικής για να ✅εκμηδενίζουμε το χρόνο άφιξης των συνεργείων μας.

Εξάλλου, η πολυετής εμπειρία μας από το 1981, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια ✅εκπαιδευμένο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση της ✅υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, που προσφέρουμε. Πράγματι, το αποτέλεσμα των εργασιών σε ό,τι αφορά στις αποφράξεις αποχευτεύσεων – σωληνώσεων και στους ✅καθαρισμούς στερεών λυμάτων θα σας εντυπωσιάσει.

Πότε επιλέγετε ✅Υπηρεσίες απoφράξεων Νέα Χαλκηδόνα από την ΣΤΕΡΓΙΟΣ SERVICES;

Είναι τέτοια η αφοσίωση των συνεργείων μας στην ✅παροχή ποιοτικών αποφρακτικών υπηρεσιών που λαμβάνουμε διαρκώς τις καλύτερες αξιολογήσεις. Αυτές δεν αντανακλώνται μόνο στις θετικές αξιολογήσεις στη Google, αλλά και στην αύξηση των συμβολαίων Συντήρησης.

Ποια είναι αυτά τα συμβόλαια;

Σε φορείς του δημοσίου για συντήρηση αποχετεύσεων με το μήνα αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές σας;

τιμές απόφραξης
Οι καλύτερες τιμές απόφραξης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1:

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής (για δήμους): μόνο 10 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2:

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 40 Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3:

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: από μόνο 15 Ευρώ

Ποιο είναι το κόστος απόφραξης και πότε παίζει ρόλο στην απόφαση ενός πελάτη;

 1. Τα κόστη για τις αποφράξεις, που διενεργούμε, είναι τα χαμηλότερα στην αγορά.
 2. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε με την οικονομία κλίμακος τα μέγιστα στο περιβάλλον.
 3. Σε συνδυασμό με τις οικολογικές μεθόδους, που χρησιμοποιούμε, διαμορφώνουμε συλλογικά μία περιβαλλοντική συνείδηση.
 4. Οι τιμές δεν είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας, διότι η ποιότητα παίζει έναν εξίσου σημαντικό ρόλο.
 5. Να θυμάστε ότι ένα έμπειρο συνεργείο δεν θα αφήσει υπόλοιπα εργασιών, και θα καθαρίσει το χώρο επέμβασης.
 6. Μετά την απομάκρυνση του συνεργείου ο χώρος εργασίας θα παραμείνει άψογος και εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.

Συχνές ερωτήσεις - FAQ

Διότι στις αποφράξεις τα πλεονεκτήματα που έχουμε τόσο στις τιμές απόφραξης όσο και στις ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες δεν έχουν ανταγωνισμό. Καλέστε μας να πάρετε την καλύτερη οικονομική προσφορά. Κάντε μας ένα τηλεφώνημα και αντιληφθείτε ευθύς εξαρχής από την πρώτη ομιλία την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό: Την ευγένεια και την εμπειρία αντιμετώπισης περιστατικών. Όταν έχει εξυπηρετήσει κάποιος πάνω από 100000 περιστατικά και έχει κύκλο εργασιών αυξητικό για 40 συναπτά έτη θέλει και ερώτημα; Βεβαίως και όχι. Δείτε και τα υπόλοιπα ερωτήματα, που σας αφορούν πριν καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 24ώρου βάσεως.

Δείτε τι λένε οι κορυφαίοι επαγγελματίες αποχέτευσης τόσο για απόφραξη φρεατίου Νέα Χαλκηδόνα όσο και για άντληση υδάτων: Η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τους εξής παράγοντες: Πλήθος φρεατίων και είδος οικήματος, δηλαδή πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Προφαννώς μία μη συντηρημένη μονοατοικία μπορεί να απαιτήσει να μείνει το συνεργείο και μισή μέρα. (Αυτή όμως είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση) Για αυτό γίνεται μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πελάτη στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαντά και γεωπόνος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις. Η τιμή των 40 Ευρώ για το πρώτο φρεάτιο κλιμακώνεται με αρνητικό ρυθμό αύξησης, διότι στα 3 φρεάτια η χρέωση είναι μόνο 70 Ευρώ. Βεβαίως για περισσότερα φρεάτια κάθε επόμενο χρεώνεται και κάτω από 10 ευρώ.

Όσα ακριβώς ορίζει ο ΕΟΔΥ, διότι φροντίζουμε για την ασφάλεια του πελάτη αλλά και για το προσωπικό μας!

Ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα, αν είναι αργία ή ανάλογα με την ώρα. Σε νυχτερινό ωράριο είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να έχουμε δυο περιστατικά εντός διώρου. Άρα σχεδόν πάντα ο χρόνος άφιξης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Εκτός από οικονομική συντήρηση αποχέτευσης από 15 Ευρώ συν ΦΠΑ προσφέρουμε και Αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, διάγνωση με κάμερα και έλεγχο για τον εντοπισμό της βλάβης με ακρίβεια 1-2 εκατοστών. Ακόμη προσφέρουμε συντηρήσεις πολυκατοικιών και μονοκατοικιών, χρήση υδροβολής και απόφραξη υδρορροών, κάθετων και οριζοντίων.

Και όμως υπάρχουν πολλές αποφρακτικές εταιρείες που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Η εργασία μας δεν είναι απλά δουλειά μουντζούρας. Πρόκειται για ένα λειτούργημα προσφοράς στο συνάνθρωπο. Με τέτοιες βάσεις εκκίνησης αγαπάμε τους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλή υγειινή του χώρου πάντα για πάνω από 40 χρόνια. Σε μας έχετε τον καλύτερο σύμμαχο στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών στο καλύτερο κόστος με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Όχι μόνο γίνονται όλοι οι πελάτες μας μόνιμοι, αλλά κάνουν και τα γνωστά συμβόλαια συντήρησης με 15 Ευρώ συν ΦΠΑ με το μήνα.

Επειδή σε κάθε συνεργείο καθαρισμού υδρορροών υπάρχει κι ένας υδραυλικός σε μας θα ξενοιάστε. Θα κάνούμε έλεγχο σε όλο το δίκτυο οριζόντιας και κάθετης υδρορροής, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εξάλλου ο τιμοκατάλογος που έχουμε είναι αξεπέραστος. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε σύγκριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας με αυτές άλλων αποφρακτικών εταιρειών. Εκείνο που θα διαπιστώσετε είναι ότι θα εκπλαγείτε μετά από την επίσκεψη ενός δικού μας συνεργείου. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όπως εκατοντάδες διαχειριστές πολυκατοικιών που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία του οικήματός τους αλλά και των κατοικιδίων τους. Εμείς φροντίζουμε συνολικά με ολιστική προσέγγιση για όλα. Δοκιμάστε μας μία φορά και ξενοιάστε!

Οι επαγγελματίες μας λένε να συμβουλευτείτε υδραυλικό στο ενδεχόμενο που υπάρχει διαρροή στο καζανάκι ή διαρροή στη βάση της λεκάνης. Έτσι αν η τουαλέτα σας παρουσιάζει βλάβη ρωγμές ή αδικαιολόγητες υγρασείες στο πάτωμα, τότε δεν απαιτείται συνεργείο καθαρισμού υδρορροής.

Για οικονομικό συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα για την περιοχή μου από μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ καλέστε μας. Μπορούμε να σας στείλουμε το συμβόλαιο και να το κάνει δεκτό η συνέλευση της πολυκατοικίας ή να σας το φέρει ένα από τα καθημερινά συνεργεία μας. Η προτεινόμενη τιμή κάνει θραύση καθόλη τη διάρκεια της κρίσης και αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει. Πρωτίστως σεβασμός όχι μόνο στο καλάθι της νοικοκυράς αλλά και στον συνάνθρωπο γενικότερα.

Η τιμή άντλησης νερού στη Νέα Χαλκηδόνα αλλά και σε οποιαδήποτε περιοχή στην Αττική ξεκινάει από τα 60 Ευρώ με ΦΠΑ και κλιμακώνεται. Αν το συνεργείο που θα αντλήσει τα νερά πρέπει να εργαστεί νυχθημερόν για δύο μέρες, τότε η κατάσταση αλλάζει. Για παράδειγμα: Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, που σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή χτύπησαν σωλήνα ύδρευσης. Ως συνέπεια η ζημιά που έγινε ήταν να πλημμυρίσουν τα θεμέλια τριών ορόφων που είχαν σιδερώσει τα συνεργεία. Έπρεπε να αδειάσουμε χιλιάδες κυβικά νερού, διότι το νερό εισέρρεε, μέχρι να επισκευαστεί η σωλήνα. Κάθε κατάσταση είναι διαφορετική. Για αυτό καλέστε μας για να σας αφουγκραστούμε και να ενσκύψουμε στο πολύ συγκεκριμένο δικό σας πρόβλημα. Πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή και όχι μόνο την καλύτερη λύση για κάθε πελάτη αλλά και την πιο συμφέρουσα.Κοιν.

Δείτε τις προσφορές μας στις υπηρεσίες αποφράξεων στην περιοχή σας!

Με τις πιο ανταγωνιστικές Προσφορές του μήνα και τις καλύτερες τιμές για Συντηρήσεις αποφράξεων

Καθαρισμός φρεατίων ανά σχάρα
10€
Έλεγχος με κάμερα
60€
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Ήρθε η ώρα να γνωρίστε την αποφρακτική εταιρεία μας:

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ

Τελευταία ενημέρωση: 07 Ιανουαρίου 2023. Συντάκτης: Παπαδοπούλου Αργυρώ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59