Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων: Οι υπηρεσίες αποφράξεων της αποφρακτικής εταιρείας μας προσφέρονται με 40€ από επαγγελματίες 24h.
Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€

Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα οικονομικά!

Πληροφορίες για Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα τιμή αποφρακτικής υπηρεσίας και κόστος αμέσως πιο κάτω. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες μας σας ενημερώνουν 24 ώρες το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο και Κυριακές και αργίες.

Ποιο είναι το κόστος σε μία απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα ή σε όλη την Αττική;

Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι αναγκαίες όταν το αποχετευτικό δίκτυο δεν αποστραγγίζει ύδατα λύματα και άλλα φερτά υλικά. Οι αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα έχουν κόστος με διακύμανση στις τιμές από 15€ έως 70€ ανάλογα αν η πολυκατοικίας σας: Έχει συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης ή όχι;

Απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα: Η ανάγκη για γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία!

Η απόφραξη αποχέτευσης είναι μια τόσο απαραίτητη όσο και νευραλγική υπηρεσία στην Αθήνα, όπως άλλωστε και σε όλες τις πόλεις του κόσμου. Η καλή λειτουργία της αποχέτευσης είναι αναγκαία για την υγιεινή και την ασφάλεια των ανθρώπων και των κτιρίων. Στην Αθήνα, ο Δήμος Αθηναίων είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση της αποχέτευσης στο κέντρο της πόλης, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές η αρμοδιότητα ανήκει στους αντίστοιχους Δήμους.

Έτσι, λοιπόν, η απόφραξη αποχέτευσης αποτελεί μια υπηρεσία που χρειάζεται να εκτελείται με τακτικότητα και ακρίβεια. Σε περίπτωση που δεν γίνεται καθαρισμός στις σωλήνες της αποχέτευσης, τα στερεά απόβλητα μπορούν να φράξουν τους σωλήνες, προκαλώντας απώλεια υδάτων και πλημμύρες σε κτίρια και δρόμους. Επιπλέον, οι άσχημες οσμές που προκαλούνται από τη μη καθαρισμένη αποχέτευση μπορούν να είναι επιβλαβείς για την υγεία των ανθρώπων.

Τι συμβαίνει στο Δήμο των Αθηναίων αναφορικά με το δίκτυο αποχέτευσης;

Στον Δήμο Αθηναίων, υπάρχουν πολλές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες απόφραξης αποχετεύσεων. Πρέπει να επιλέξετε μια εταιρεία με επαγγελματίες που είναι και έμπειροι αλλά και έχουν καλές προτάσεις από άλλους πελάτες. Επιπλέον, πρέπει να ελέγξετε, αν η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη και έχει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και αδειοδοτήσεις.

Τι κάνουμε στο αίτημα για Απόφραξη αποχέτευσης στην Αττική;

Για απόφραξη αποχέτευσης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής καλέστε το Nr1 συνεργείο καθαρισμού υδρορροών της Αποφρακτικής εταιρείας ΣΤΕΡΓΙΟΣ. Ειμαστε πάντα στη διάθεσή σας και εξυπηρετούμε άμεσα 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο. Σαββατοκύριακα και αργίες είμαστε δίπλα σας ετοιμοπόλεμοι σε κάθε ατυχή στιγμή της οικοδομής σας ή σε κάθε έκτακτα φυσικά φαινόμενα.

Πού πραγματοποιείται Απόφραξη αποχέτευσης στην Αθήνα γενικότερα;

Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την Αθήνα Απόφραξη αποχέτευσης σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, αλλά και σε επιχειρήσεις. Τέτοιες είναι:

 • εστιατόρια,
 • καφετέριες,
 • φούρνοι,
 • κομμωτήρια,
 • φαρμακεία,
 • τεχνικές εταιρείες,
 • λογιστικά γραφεία κα.

Από την άλλη δεν πρέπει να μην αναφερθεί η συνεισφορά μας με αποφρακτικές υπηρεσίες σε ✅σχολεία Δήμων δημόσια και ✅ιδιωτικά. Ακόμη διενεργείται πολύ εξειδικευμένη και σχεδόν απαρατήρητη επέμβαση σε ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, παραγωγής τροφίμων, στάβλους, δημόσιους χώρους, κ.α.

Ποια είναι τα 7 κυριότερα πλεονεκτήματά μας στις αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα;

Τα 7 αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα που έχει η αποφρακτική εταιρεία μας στην απόφραξη αποχέτευσης είναι:

 1. Κατάρτιση προσωπικού με διαρκή σεμινάρια.
 2. Έκδοση νόμιμων αποδείξεων, ώστε να έχετε στα χέρια σας ατού διεκδίκησης αποζημίωσης.
 3. Σπεύδουμε στον ελάχιστο χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 4. Ο όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ διαθέτει πολλές εξειδικευμένες εταιρείες για κάθε αντικείμενο προς όφελος του πελάτη.
 5. Τα αποφρακτικά φορτηγάκια μας είναι mercedes καινούρια.
 6. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ISO για να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες αποφράξεων.
 7. Δεν διακινδυνεύουμε τη φήμη μας και έχουμε πάντα και σε αργίες οχήματα σε αναμονή για τον πελάτη σε όλο το λεκανοπέδιο.

Πόσο κοστίζει να ξεβουλώσουμε την αποχέτευσή σας;

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για αποφράξεις αποχετεύσεων Αθήνας 24h 365 μέρες το χρόνο!
Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα τιμές: ✅6978776845
Συντήρηση αποχέτευσης τιμές από: ✨15€/μήνα
Εταιρεία αποχετεύσεων Αθήνα: ❤️ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Καθαρισμοί αποχετεύσεων: χωρίς χημικά
Εγγύηση καθαρισμού αποχέτευσης: ✨6 μήνες
Ξεβούλωμα αποχέτευσης πολυκατοικίας: Επαγγελματίες
Καθαρισμός κεντρικής αποχέτευσης πολυκατοικίας: ✨40€/φρεάτιο
Προσφορά κεντρικής αποχέτευσης: 6978776845

Τι πρέπει να προσέχετε για να είστε κερδισμένοι;

Δώστε προσοχή στα επόμενα πάρα πολύ σημαντικά:

 • Δεν εγκαταλείπουμε το διαμέρισμα ή την μονοκατοικία στην τύχη της.
 • Κάνουμε τακτική συντήρηση.
 • Αν δούμε ότι δεν είναι ικανοποιητική η απορροή υδάτων αξιοποιούμε κάμερα, ώστε να ενντοπιστεί το ακριβές σημείο βλάβης.

Ποιες είναι οι συνήθεις περιπτώσεις ατυχούς συγκυρίας;

Συνήθεις περιπτώσεις που αναγκαστικά θα καλέσετε αποφρακτική εταιρεία είναι:

 1. Να έχετε έτοιμα τα φαγητά και τα γλυκά στην κουζίνα σας και να βουλώσει το σιφόνι.
 2. Να έχετε κάνει ετοιμασίες για επικείμενο πάρτυ και να έχετε δυσάρεστες οσμές από την κουζίνα σας.
 3. Να περιμένετε επισκέψεις το αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά να διαπιστώσετε βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας.
 4. Να υπερχειλίσει το φρεάτιο της εισόδου στη μονοκατοικία σας Σαββατόβραδο με μεγάλη κίνηση επισκεπτών ομολογουμένως.

Μην ανησυχείτε για τίποτα. Ο Όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι για σας σε ετοιμότητα με συνεργείο έτοιμο να ανταποκριθεί για κάθε σας ανάγκη 24h: Οικονομικά τόσο για αποφράξεις όσο και για οποιαδήποτε αποφρακτική εργασία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Γιατί πρέπει να δείτε τις συμβουλές για καθαρές αποχετεύσεις της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ;

Οι επαγγελματίες της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ διαπρέπουν στις Αποφράξεις σε Αθήνα Αττική αλλά και νησιά. Δείτε το προηγούμενο άρθρο.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τα σχόλια των πελατών μας δίνουν χαρά και δύναμη, έτσι ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια.

Έτυχε και σε μας να χρειαστούμε απόφραξη αποχέτευσης στην πολυκατοικία που διαμένουμε στην Αθήνα. Δυστυχώς το δίκτυο αποχετεύσεων είναι παλιό και συχνά θέλαμε αποφράξεις. Τελικά συναντήσαμε την ✅ καλύτερη εταιρεία στην Αττική. Τόσο ο ελάχιστος χρόνος άφιξης όσο και οι χαμηλές τιμές από 15 Ευρώ μόνο στον τιμοκατάλογο μας έπεισε για συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα. Από τη μία το προσωπικό με την ευγένειά του και από την άλλη το τηλεφώνημα που λάβαμε στα πλαίσια του after sales service μας εντυπωσίασε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα για τον επαγγελματισμό και την ❤️ άρτια οργάνωση του ομίλου ΣΤΕΡΓΙΟΣ!

Αξιολόγηση 1

Ζήτησε ανωνυμία
Οι αποφράξεις στις αποχετεύσεις είναι το πιο σύνηθες αίτημα στην Αττική. Στη δική μας πολυκατοικία στην Αθήνα είχε γίνει καθίζηση μετά από άτσαλο πάτημα φορτηγού από το Δήμο και είδαμε και πάθαμε. Αφού ήρθαν αρκετοί, που μόνο έπαιρναν τα χρήματα χωρίς οριστική επίλυση του προβλήματος, έτυχε να καλέσουμε την εταιρεία σας. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί ✅ εντόπισαν το πρόβλημα, πρότειναν επισκευή αποχέτευσης και ανέλαβαν το έργο σε λογική τιμή. Με τέτοιο κόστος και υψηλό επίπεδο οργάνωσης με αποδείξεις ήταν το λογότερο μία άριστη αξιολόγηση. Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο. ❤️ Ευχαριστούμε πολύ!

Αξιολόγηση 2

Ζήτησε ανωνυμία
Όλοι επαγγελματίες από το πρώτο τηλεφώνημα έως τη στιγμή της έκδοσης απόδειξης αλλά και του after sales service. Βλέπουν τον πελάτη όχι ως αρπαχτικά και μετά μην τον είδατε! Αντίθετα τους απασχολεί η ❤️ ικανοποίηση του πελάτη και η σύναψη συμβολαίου συνεργασίας με το μήνα. Η αξιοπιστία στις αποφράξεις αποχετεύσεων ξεπερνάει τον ανταγωνισμό. Με το καλημέρα μας έκαναν πελάτες με ✅ πολύ χαμηλό συμβόλαιο συντήρηση με το μήνα και ησυχάσαμε. Πληρώναμε σε άλλες εταιρείες που μας χρέωναν χωρίς να ασχολούνται ιδιαίτερα. Απρόσωπα. Δόξα τω Θεώ είμαστε στα καλύτερα χέρια. ✅ Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. ΣΤΕΡΓΙΟ.

Αξιολόγηση 3

Ζήτησε ανωνυμία
Με την απόφραξη στην αποχέτευση έκαναν και απολύμανση φρεατίων και μάλιστα δωρεάν. Το κόστος απόφραξης κεντρικής αποχέτευσης ήταν αυτό που συμφωνήσαμε στο τηλεφωνικό κέντρο. Δίνουμε πέντε αστέρια. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα. Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια και η άριστη αξιολόγηση είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Η σύναψη συμβολαίου συντήρησης με το μήνα με μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ ήταν μοιραία. Κερδισμένοι είμαστε από κάθε άποψη, διότι δεν ξαναπληρώσαμε για ξεβούλωμα αποχέτευσης και δεν ξαναέφραξε. Ασχολούνται αθόρυβα με τον προγραμματισμό επισκέψεων και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. ❤️ Μπράβο σε όλους!

Αξιολόγηση 4

Ζήτησε ανωνυμία
Εξαιρετικά αξιόπιστοι επαγγελματίες ✅ και οικονομικές τιμές!

Αξιολόγηση 5

Καρασαββίδου Αργυρώ
Πολλά μπράβο ❤️ στο προσωπικό και στην οργάνωση!

Αξιολόγηση 6

Παναγιωτόπουλος Ιωάννης

Τι δηλώνουμε για το πεδίο Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€ στην Αθήνα;

Είναι αλήθεια ότι 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο η προσφορά μας στον καταναλωτή έχει όνομα:

 • Πρόεδρος: Στέργιος Βασίλειος πτυχιούχος υδραυλικός με εμπειρία άνω των 40 ετών.
 • Στέργιος Νικόλαος και Γεώργιος: 3ης γενιάς στο χώρο των υπηρεσιών αποφράξεων και στις απεντομώσεις απολυμάνσεις αλλά και μυοκτονίες.
 • Με 100% αλάνθαστες στρατηγικές δίνουμε το 100% σε κάθε αποφρακτική εργασία.

Γιατί ξεχωρίζουμε στην υπηρεσία Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€ στην Αθήνα;

 • Η τεχνογνωσία μας εκμηδενίζει το χρόνο αποκατάστασης ενός φραξίματος.
 • Συντηρούμε και ξεβουλώνουμε σωληνώσεις με αγάπη στο επάγγελμά μας.
 • Κάθε αποστολή αναλαμβάνεται από μας στην οικονομικότερη προσφορά της αγοράς.
 • Οι άριστες κριτικές στο Google my Business υποδηλώνουν το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας.
 • Ολοκληρώνουμε με δωρεάν οδηγίες προς τον καταναλωτή, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ξανακαλέσει για το ίδιο πρόβλημα!
 • Οι οικονομικές τιμές μας δείχνουν ότι είμαστε ανάμεσά σας και ζούμε τις αγωνίες στον οικονομικό τομέα. Σας στηρίζουμε με απόλυτη θυσία, εφόσον μετά την άνοδο του πετρελαίου και των εξόδων επισκευής και συντήρησης δεν ανεβάσαμε τιμές.

Πώς ενεργούμε 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

 • Με απόλυτη αφοσίωση και με στοχοπροσήλωση.
 • Έχοντας 100% επιτυχία σε κάθε αποστολή.
 • Διαθέτοντας και Πιστοποιήσεις για την ασφάλειά σας.
 • Ακολουθεί η έκδοση απόδειξης στον πελάτη ιδιώτη ή τιμολογίου, αν πρόκειται για επαγγελματία ή δημόσιο φορέα.

Σε ποιες υπηρεσίες αποφράξεων έχουμε οικονομικές τιμές;

 • Στις αντλήσεις υδάτων με πολύ καινοτόμες τεχνικές και low budget προσφορές για τον καταναλωτή.
 • Στον καθαρισμό βόθρων φροντίζοντας να μη γίνουν ζημιές.
 • Στο πλύσιμο λιποσυλλέκτη με πολύ οικονομικό τρόπο, ώστε να αντανακλάται στην τσέπη του πελάτη.
 • Στη συντήρηση φρεατίων. Στο πέρασμα του χρόνου θα διαπιστώσετε ότι δεν θα βλέπετε ζημιές και αυτό θα αποβαίνει σε μεγάλο κέρδος. Μία φορά να καλέστε ερασιτέχνη και να σας τρυπήσει σωλήνες υδροροής θα πληρώσετε μερικές χιλιάδες ευρώ αργότερα.
 • Στην τιμή απόφραξης φρεατίων ειδικά αν είναι περισσότερα των δύο, όπου οι εκτπώσεις μας είναι ασυναγώνιστες.
 • Στον καθαρισμό κάθετης στήλης υδρορροών, διότι διαθέτουμε τεχνικούς με γνώσεις υδραυλικού. Άλλωστε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ.Στέργιος είναι γνώστης επαγγελματίας με πτυχίο Υδραυλικού. Άλλωστε η επιτυχία στις αποφράξεις μόνο τυχαία δεν είναι.

Ποιος απαντάει όταν μας καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο;

 • Η κ. Ιουλία είναι υπεύθυνη τηλεφωνικού κέντρου.
 • Επίσης, ακόμη και σε τριήμερες αργίες, Κυριακές και μεγάλες εορτές, υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στη διάθεσή σας.
 • Εμείς στον Όμιλο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δεν κλείνουμε ποτέ.
 • Και πάντα στις αργίες τυχαίνουν οι περισσότερες αναθέσεις. Όχι επειδή όντως τότε συμβαίνουν όλα, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός κατεβάζει διακόπτες.

Πότε υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για την υπηρεσία Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€ Αθήνα;

Σύμφωνα με τα παραπάνω εμείς έχουμε πάντα την πρωτοπορία στις γιορτές. Είναι το όνομά μας, είναι το brandname που χτίσαμε και διατηρούμε ψηλά στις καρδιές σας.

Για αυτό και σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε με χαμηλές τιμές και κόστος υποφερτό και για τα πιο χαμηλά βαλάντια.

Ποιο είναι το Moto μας;

Δίπλα σας σε χιόνι και σε καύσωνα

Γιατί μπορούμε;

Διότι έχουμε την καλύτερη ομάδα!

Ενδεικτικός οικονομικός τιμοκατάλογος: Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€ 24h 365 μέρες το χρόνο!
Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€: 🎯 οικονομικά
Συντηρήσεις πολυκατοικιών οικονομικά: ❤️ 15€/μήνα
Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€: ✅ 24h/7/365
Συντήρηση βιολογικού Αίγινα: Συμβόλαιο
Έλεγχος με κάμερα: έγχρωμη
Καθαρισμός βιολογικού Ικαρία: 6978776845
Εγγύηση αποφρακτικών υπηρεσιών: 6 μήνες
Έλεγχος με κάμερα: επαγγελματίες
Πλύσιμο δεξαμενών πλοίων: 2107666666
Ετήσιο συμβόλαιο νοσοκομείων: με ISO

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για κάθε υπηρεσία;

 1. Για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
 2. Διότι φέρουμε εις πέρας κάθε αποστολή με τον πιο πρόσφορο για σας τρόπο.
 3. Παρέχουμε δωρεάν πλύσιμο σε κάθε φρεάτιο που συντηρούμε.
 4. Με στοχοπροσήλωση έχουμε προσωπικό με ευγένεια και κατάρτιση.
 5. Οι αυξητικές θετικές αξιολογήσεις είναι για μας μία επιβράβευση.
 6. Από το 1981 έως και σήμερα 2023 έχουμε διαγράψει μία πορεία προσφοράς και αξιοπρέπειας.

Τι σας υποσχόμαστε;

Να έχετε τον καλύτερο συνεργάτη για να έχετε μία απρόσκοπτη καθημερινότητα.

Θερμές ευχαριστίες
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Μη διστάσετε να στείλετε σχόλια ή να μας καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο πάνω δεξιά και ο ίδιος ο κ. Στέργιος θα επιληφθεί.Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

Πλύσιμο Αντλιοστασίων Αθήνα, Καθαρισμός Αντλιοστασίου

Πλύσιμο Αντλιοστασίων Αθήνα, Καθαρισμός Αντλιοστασίου

Πλύσιμο Αντλιοστασίων Αθήνα και καθαρισμός αντλιοστασίου: Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό παντός τύπου αντλιοστασίων και συλλεκτών φρεατίων.

Αποφράξεις φρεατίων Αθήνα, Απόφραξη φρεατίων 40€

Αποφράξεις φρεατίων Αθήνα, Απόφραξη φρεατίων 40€

Αποφράξεις φρεατίων Αθήνα, Απόφραξη φρεατίων 40€: Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων από 50€ με επαγγελματίες 24h.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα με περιστατικό καθαρισμού σε μονοκατοικία από την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για λογαριασμό της κυρίας Πέτρας.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν για καθαρές αποχετεύσεις από την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για κάθε οίκημα οικονομικά και έξυπνα.

Διότι σε κάθε απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα η εταιρεία μας έχει 24h το 24 ωρο οικονομικά αλλά και με εγγύηση 100% τις καλύτερες τιμές. Φυσικά το ακριβές κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των φρεατίων που πρέπει να συντηρηθούν. Αυτό κάθε πελάτης θα το μάθει καλώντας μας στο τηλεφωνικό κέντρο. Ανάλογα με την περίοδο του έτους μπορεί να υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις ανάλογα με το πρόγραμμα marketing που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Καλέστε μας τώρα.

Η εταιρεία μας σε όλες τις αποφράξεις αποχετεύσεων επεμβαίνει με 100% επαγγελματίες τεχνικούς υδραυλικούς οικονομικά με τιμές ανταγωνιστικές. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο χωρίς διακοπές. Διαθέτουμε όχημα εκτάκτου ανάγκης και σε Κυριακές και αργίες για όλην την Αττική και τη νύχτα. Τα σημεία διασποράς των συνεργείων μας αλλάζουν γενικά ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας, διότι: Η μελέτη που παραγγείλαμε στο Πολυτεχνείο έδειξε ότι στο στατιστικό δείγμα υπήρχαν πάρα πολύ σημαντικές διαφοροποιήσεις. Τέτοιες αφορούσαν και στην περίοδο του έτους, δηλαδή χειμώνα ή καλοκαίρι αλλά και ώρας. Τη νύχτα τα σήματα βγαίνουν στο κέντρο κυρίως και στον Πειραιά, στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά κλπ. Αυτό είναι αυτονόητο να συμβαίνει, λόγω της απογευματινής και νυχτερινής κίνησης. Από όλα αυτά συνοπτικά συνάγονται κάποια κρίσιμα συμπεράσματα. Ορισμένα είναι αυτονόητα, όμως η επιστημονική προσέγγιση που επέλεξε η εταιρεία μας δείχνει τη βαθειά αφοσίωση του ομίλου: Στην έμπρακτη ολοκληρωτική αφιέρωση στο λειτούργημα που επιτελούμε για πάνω από 40 έτη ήδη στην τρίτη γενιά. Καλέστε μας τώρα!

Διότι στις αποφράξεις Αθήνα τα πλεονεκτήματα που έχουμε στις τιμές απόφραξης και στις ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες δεν έχουν ανταγωνισμό. Καλέστε μας να πάρετε την καλύτερη οικονομική προσφορά. Κάντε μας ένα τηλεφώνημα και αντιληφθείτε ευθύς εξαρχής από την πρώτη ομιλία την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό: Την ευγένεια και την εμπειρία αντιμετώπισης περιστατικών. Όταν έχει εξυπηρετήσει κάποιος πάνω από 100000 περιστατικά και έχει κύκλο εργασιών αυξητικό για 40 συναπτά έτη θέλει και ερώτημα; Βεβαίως και όχι. Δείτε και τα υπόλοιπα ερωτήματα, που σας αφορούν πριν καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 24ώρου βάσεως.

Δείτε τι λένε οι κορυφαίοι επαγγελματίες αποχέτευσης τόσο για απόφραξη φρεατίου Αθήνα όσο και για άντληση υδάτων: Η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τους εξής παράγοντες: Πλήθος φρεατίων και είδος οικήματος, δηλαδή πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Προφαννώς μία μη συντηρημένη μονοατοικία μπορεί να απαιτήσει να μείνει το συνεργείο και μισή μέρα. (Αυτή όμως είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση) Για αυτό γίνεται μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πελάτη στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαντά και γεωπόνος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις. Η τιμή των 40 Ευρώ για το πρώτο φρεάτιο κλιμακώνεται με αρνητικό ρυθμό αύξησης, διότι στα 3 φρεάτια η χρέωση είναι μόνο 70 Ευρώ. Βεβαίως για περισσότερα φρεάτια κάθε επόμενο χρεώνεται και κάτω από 10 ευρώ.

Όσα ακριβώς ορίζει ο ΕΟΔΥ, διότι φροντίζουμε για την ασφάλεια του πελάτη αλλά και για το προσωπικό μας!

Ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα, αν είναι αργία ή ανάλογα με την ώρα. Σε νυχτερινό ωράριο είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να έχουμε δυο περιστατικά εντός διώρου. Άρα σχεδόν πάντα ο χρόνος άφιξης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Εκτός από οικονομική συντήρηση αποχέτευσης από 15 Ευρώ συν ΦΠΑ προσφέρουμε και Αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, διάγνωση με κάμερα. Έτσι επιτυγχάνεται ο εντοπισμός της βλάβης με ακρίβεια 1-2 εκατοστών. Ακόμη προσφέρουμε συντηρήσεις πολυκατοικιών και μονοκατοικιών, χρήση υδροβολής και απόφραξη υδρορροών, κάθετων και οριζοντίων. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας τόσο στην Αθήνα όσο και οπουδήποτε αλλού.

Και όμως υπάρχουν πολλές αποφρακτικές εταιρείες που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Αυτό μπορεί να συμβαίει είτε στην Αθήνα είτε σε οποιονδήποτε άλλο Δήμο. Η εργασία μας δεν είναι απλά δουλειά μουντζούρας. Πρόκειται για ένα λειτούργημα προσφοράς στο συνάνθρωπο. Με τέτοιες βάσεις εκκίνησης αγαπάμε τους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλή υγειινή του χώρου πάντα για πάνω από 40 χρόνια. Σε μας έχετε τον καλύτερο σύμμαχο στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών στο καλύτερο κόστος με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Όχι μόνο γίνονται όλοι οι πελάτες μας μόνιμοι, αλλά κάνουν και τα γνωστά συμβόλαια συντήρησης με 15 Ευρώ συν ΦΠΑ με το μήνα.

Επειδή σε κάθε συνεργείο καθαρισμού υδρορροών υπάρχει κι ένας υδραυλικός σε μας θα ξενοιάστε. Η απόφραξη κάθετης στήλης υδροροής στην Αθήνα αλλά και αλλού θα είναι παρελθόν σε ελάχιστο χρόνο. Ακόμη, θα κάνουμε έλεγχο σε όλο το δίκτυο οριζόντιας και κάθετης υδρορροής, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εξάλλου ο τιμοκατάλογος που έχουμε είναι αξεπέραστος. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε σύγκριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας με αυτές άλλων αποφρακτικών εταιρειών. Εκείνο που θα διαπιστώσετε είναι ότι θα εκπλαγείτε μετά από την επίσκεψη ενός δικού μας συνεργείου. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όπως εκατοντάδες διαχειριστές πολυκατοικιών που μας έχουν εμπιστευτεί την υγεία του οικήματός τους αλλά και των κατοικιδίων τους. Εμείς φροντίζουμε συνολικά με ολιστική προσέγγιση για όλα. Δοκιμάστε μας μία φορά και ξενοιάστε!

Οι επαγγελματίες μας λένε να συμβουλευτείτε υδραυλικό στο ενδεχόμενο που υπάρχει διαρροή στο καζανάκι ή διαρροή στη βάση της λεκάνης. Έτσι αν η τουαλέτα σας παρουσιάζει βλάβη ρωγμές ή αδικαιολόγητες υγρασείες στο πάτωμα, τότε δεν απαιτείται συνεργείο καθαρισμού υδρορροής. Γενικότερα να θυμάστε είτε στο σπίτι σας στην Αθήνα είτε στην επιχείρησή σας είτε στη μονοκατοικία σας: Προχέσουμε τι πετάμε μέσα στη λεκάνη. Υπάρχουν και πολύ ακριβές λεκάνες τουαλέτας που μπορούν να βγουν άχρηστες με μία λάθος κίνηση. Τέτοια κίνηση είναι για παράδειγμα να πετάξετε μέσα τσιμέντα από ψιλοεπισκευές που κάνατε εσείς ή ένας μάστορας. Προσοχή σε αυτούς που κάνουν το μάστορα. Μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές. Αν δεν προσέξετε μπορεί να βρεθείτε στην ανάγκη ακόμη και για αντλήσεις λυμάτων μέσα στο σπίτι σας. Και, εφόσον αυτό δεν το θέλει κανένας, φροντίστε να επιλέγετε σωστούς επαγγελματίες με άδεια λειτουργίας και σωστό προσωπικό.

Για οικονομικό συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα για την περιοχή μου από μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ καλέστε μας. Μπορούμε να σας στείλουμε το συμβόλαιο και να το κάνει δεκτό η συνέλευση της πολυκατοικίας ή να σας το φέρει ένα από τα καθημερινά συνεργεία μας. Η προτεινόμενη τιμή κάνει θραύση καθόλη τη διάρκεια της κρίσης και αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει. Πρωτίστως σεβασμός όχι μόνο στο καλάθι της νοικοκυράς αλλά και στον συνάνθρωπο γενικότερα.

Ας δούμε τι συμβαίνει στις Αποφράξεις Αθήνα γενικότερα: Στις αποχετεύσεις με την χρήση του πλυντηρίου, της κουζίνας και του μπάνιου, καθημερινά καταλήγουν χαρτιά, σαπούνια, τρίχες, υπολείμματα τροφών κ.α. Με την πάροδο του χρόνου αυτά προσκολλώνται στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πουρί. Έτσι, η διατομή των σωληνώσεων μικραίνει σταδιακά, μέχρι αυτές να φράξουν εντελώς. Επειδή στο κέντρο ειδικά έχουν έρθει και μετανάστες, που ζουν πολλά άτομα σε ένα διαμέρισμα το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό. Πράγματι η επιβάρυνση του δικτύου αποχέτευσης, μεταφοράς λυμάτων αλλά και του δικτύου υδρορροών ειδικά σε μία νεροποντή είναι δραματική. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι απαρχαιωμένο το δίκτυο του ΔΗΜΟΥ, τότε δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθεί κάποιος το εξής συμπέρασμα: Οι κλήσεις από το κέντρο θα είναι σαφώς αυξημένες. Καλέστε μας τώρα ή συνεχίστε με τα επόμενα ερωτήματα για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Δείτε τις προσφορές μας στις υπηρεσίες αποφράξεων στην περιοχή σας!

Με τις πιο ανταγωνιστικές Προσφορές του μήνα και τις καλύτερες τιμές για Συντηρήσεις αποφράξεων

Καθαρισμός φρεατίων ανά σχάρα
10€
Έλεγχος με κάμερα
60€
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα 00:00 - 23:59
 • Τρίτη 00:00 - 23:59
 • Τετάρτη 00:00 - 23:59
 • Πέμπτη 00:00 - 23:59
 • Παρασκευή 00:00 - 23:59
 • Σάββατο 00:00 - 23:59
 • Κυριακή 00:00 - 23:59