Αποφράξεις φρεατίων Αθήνα: Αναλαμβάνουμε απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης από 40 Ευρώ σε 10' ή καθαρισμό φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων στην Αθήνα 10€ .
Αποφράξεις φρεατίων, 210.7666666 Απόφραξη φρεατίου Αθήνα

Αποφράξεις φρεατίων οικονομικά!

Πληροφορίες για Αποφράξεις φρεατίων τιμή αποφρακτικής υπηρεσίας και κόστος αμέσως πιο κάτω. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες μας σας ενημερώνουν 24 ώρες το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο και Κυριακές και αργίες.

Ποιο είναι το κόστος σε ένα ξεβούλωμα φρεατίου;

Οι τιμές ξεβουλώματος φρεατίων έχουν κόστος από 10 Ευρώ αν είναι ομβρίων υδάτων ή 40 Ευρώ για ξέφραξη φρεατίων αποχέτευσης. Καλέστε στο 2107666666 για τιμές προσφορές και άμεση απόφραξη σε 10' και όλο το 24ωρο 24 ώρες κάθε μέρα και σε αργίες. Η απόφραξη κεντρικού φρεατίου στην Αθήνα έχει κόστος με διακύμανση στην τιμή από 15€ έως 70€ ανάλογα με το εξής: Έχετε στην πολυκατοικίας σας συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης ή όχι; Επίσης, είναι αναγκαία όταν το αποχετευτικό δίκτυο δεν αποστραγγίζει ύδατα λύματα και άλλα φερτά υλικά.

Καλέστε μας στο 210.7666666

Απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η απόφραξη φρεατίου είναι μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εξοπλισμό, καθώς και εμπειρία στον τομέα. Είναι ζωτικής σημασίας να αντιμετωπιστεί έγκαιρα κάθε πρόβλημα στην αποχέτευση, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ζημιές:

 • στο κτίριο,
 • στην υγεία των κατοίκων και
 • στο περιβάλλον.

Στο Δήμο των Αθηναίων η απόφραξη φρεατίου είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από πολλές εταιρείες, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας. Αναζητήστε μια εταιρεία που να έχει τα εξής:

 1. Εμπειρία άνωτων 35 ετών.
 2. Εξειδικευμένο προσωπικό στις αποφράξεις φρεατίων.
 3. Συνεργεία, που χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές για την απομάκρυνση των αποβλήτων από το φρεάτιο σας.

Καλέστε μας στο 210.7666666

Σε ποιες περιπτώσεις ο Καθαρισμός φρεατίου είναι επιβεβλημένος;

Σε περιπτώσεις κακής συντήρησης μίας οικοδομής ή σε τυχαίο γεγονός, όπως είναι η ρίψη χοντρών ή άλλων αντικειμένων:

 • Τέτοια είναι οι σερβιέτες,
 • τα πλαστικά από τα αρωματικά λεκάνης,
 • οργανικά απόβλητα όπως είναι παλαια λίπη.
 • Ακόμη όμως και υπολείμματα πατσά ή εντοσθίων μπορεί να φράξουν το οριζόντιο δίκτυο σωληνώσεων.

Τότε δεν μένει παρά να μας καλέσετε για επιτόπια επίβλεψη, ξεβούλωμα και την απαραίτητη συντήρηση.

Πού πραγματοποιείται Καθαρισμός φρεατίων;

Από τα συνεργεία μας πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλη την Αθήνα Καθαρισμός φρεατίων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, αλλά και σε επιχειρήσεις. Τέτοιες είναι:

 • εστιατόρια,
 • καφετέριες,
 • φούρνοι,
 • κομμωτήρια,
 • φαρμακεία,
 • τεχνικές εταιρείες,
 • λογιστικά γραφεία κα.

Καλέστε μας στο 210.7666666

Από την άλλη δεν πρέπει να μην αναφερθεί η συνεισφορά μας με αποφρακτικές υπηρεσίες σε ✅σχολεία Δήμων δημόσια και ✅ιδιωτικά. Ακόμη διενεργείται πολύ εξειδικευμένη και σχεδόν απαρατήρητη επέμβαση σε ξενοδοχεία, χώρους μαζικής εστίασης, παραγωγής τροφίμων, στάβλους, δημόσιους χώρους, κ.α.

Ποια είναι τα 7 κυριότερα πλεονεκτήματά μας στις αποφράξεις φρεατίων Αθήνας;

Τα 7 αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα που έχει η εταιρεία μας είναι:

 1. Κατάρτιση προσωπικού με διαρκή σεμινάρια.
 2. Έκδοση νόμιμων αποδείξεων, ώστε να έχετε στα χέρια σας ατού διεκδίκησης αποζημίωσης.
 3. Σπεύδουμε στον ελάχιστο χρόνο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 4. Ο όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ διαθέτει πολλές εξειδικευμένες αποφρακτικές εταιρείες για κάθε αντικείμενο προς όφελος του πελάτη.
 5. Τα αποφρακτικά φορτηγάκια μας είναι mercedes καινούρια.
 6. Διαθέτουμε πιστοποιητικά ISO για να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες αποφράξεων.
 7. Δεν διακινδυνεύουμε τη φήμη μας και έχουμε πάντα και σε αργίες οχήματα σε αναμονή για τον πελάτη σε όλο το λεκανοπέδιο.

Δείτε προσφορές για αποφράξεις φρεατίων Αθήνας από 15€ έως 40€

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος για αποφράξεις φρεατίων 24h 365 μέρες το χρόνο!
Απόφραξη φρεατίου στην Αθήνα: 40€ οικονομικά
Τιμή Απόφραξης 3 φρεατίων: 70€ ✅Covid-free
Απόφραξη πολυκατοικίας Αθήνα: 15€/μήνα
Απόφραξη φρεατίου πολυκατοικίας: ✅οικονομικά
Συντήρηση πολυκατοικίας Συμβόλαιο: ✨ ΔΩΡΕΑΝ
Εγγύηση σε συμβόλαιο συντήρησης: 12 μήνες
Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
Έλεγχος με κάμερα επαγγελματική: 6978776845
Αντλήσεις υδάτων: ❤️ καλέστε
Επισκευές αποχέτευσης: ✅ χωρίς σκάψιμο
Συντήρηση αποχέτευσης: 15€/μήνα

Τι πρέπει να προσέχετε για να είστε κερδισμένοι;

Δώστε προσοχή στα επόμενα πάρα πολύ σημαντικά:

 • Δεν εγκαταλείπουμε το διαμέρισμα ή την μονοκατοικία στην τύχη της.
 • Κάνουμε τακτική συντήρηση.
 • Αν δούμε ότι δεν είναι ικανοποιητική η απορροή υδάτων αξιοποιούμε κάμερα, ώστε να ενντοπιστεί το ακριβές σημείο βλάβης.

Ποιες είναι οι συνήθεις περιπτώσεις ατυχούς συγκυρίας;

Συνήθεις περιπτώσεις που αναγκαστικά θα μας καλέσετε για αποφράξεις φρεατίων είναι:

 1. Να έχετε έτοιμα τα φαγητά και τα γλυκά στην κουζίνα σας και να βουλώσει το σιφόνι.
 2. Να έχετε κάνει ετοιμασίες για επικείμενο πάρτυ και να έχετε δυσάρεστες οσμές από την κουζίνα σας.
 3. Να περιμένετε επισκέψεις το αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά να διαπιστώσετε βουλωμένη λεκάνη τουαλέτας.
 4. Να υπερχειλίσει το φρεάτιο της εισόδου στη μονοκατοικία σας Σαββατόβραδο με μεγάλη κίνηση επισκεπτών ομολογουμένως.

Μην ανησυχείτε για τίποτα. Ο Όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι για σας σε ετοιμότητα με συνεργείο έτοιμο να ανταποκριθεί για κάθε σας ανάγκη 24h. Όχι μόνο για απόφραξη φρεατίου αλλά ειλικρινά για οτιδήποτε! Έχουμε εξειδικευμένες αποφρακτικές εταιρείες για αυτόν το σκοπό.

Καλέστε μας στο 210.7666666

Τι συμβαίνει στον καθαρισμό φρεατίων αποχέτευσης πολυκατοικίας;

Συχνά πυκνά μας ζητάνε στο τηλεφωνικό κέντρο "Θέλω καθαρισμό φρεατίων αποχέτευσης σε πολυκατοικία που είμαι διαχειριστής στην Αθήνα". Δεν είναι μόνο η πυκνοκατοίκηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής που επιτείνει το πρόβλημα των αποχετεύσεων αλλά και οι κακοτεχνίες του πολιτικού μηχανικού. Ναι μεν δεν είναι ο μηχανικός που προέβη στην κακοτεχνία, αλλά ο εργολάβος και σε τελική ανάλυση ο ανειδίκευτος εργάτης. Ωστόσο ο πολιτικός μηχανικός, που είχε την επίβλεψη, φέρει ακέραια την ευθύνη.

Από την άλλη μπορεί μία οικοδομή να έχει υποστεί καθίζηση. Ίσως να είναι ανεπαίσθητη, αλλά να είναι η αιτία για επιστροφές λυμάτων στις σωληνώσεις αποχέτευσης στην πολυκατοικία. Προφανώς τα αιτήματα για αποφράξεις αποχετεύσεων θα είναι αυξημένα.

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες στη δική μας αποφρακτική εταιρεία;

Ότι δίνουμε συμβουλές, αν και εφόσον μας εμπιστευτείτε να κάνουμε έλεγχο με μικροκάμερα στο δίκτυο σωληνώσεων αποχέτευσης και στην κεντρική αποχέτευση. Μόνο αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει ομαλή απορροή υδάτων στο δίκτυο κάθετης και οριζόντιας υδροροής και λυμάτων στο δίκτυο αποχέτευσης θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Ειδάλλως θα σας προτείνουμε την επισκευή αποχέτευσης υποδεικνύοντας το ακριβές τμήμα του αποχετευτικού δικτύου που θα χρειαστεί επισκευή ή αντικατάσταση. Με αυτόν τον τρόπο θα γλυτώσετε πολλά χρήματα στο διάβα του χρόνου αλλά και η υγειινή του χώρου θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Δείτε και τον επόμενο σύνδεσμι για: Αποφράξεις φρεατίων!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ - ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Τα σχόλια των πελατών μας δίνουν χαρά και δύναμη, έτσι ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες αποφράξεων με αξιοπιστία και αξιοπρέπεια.

Έτυχε και σε μας να χρειαστούμε απόφραξη κεντρικού φρεατίου αποχέτευσης στην πολυκατοικία που διαμένουμε στην Αθήνα. Δυστυχώς το δίκτυο αποχετεύσεων είναι παλιό και συχνά θέλαμε αποφράξεις. Τελικά συναντήσαμε την ✅ καλύτερη εταιρεία στην Αττική. Τόσο ο ελάχιστος χρόνος άφιξης όσο και οι χαμηλές τιμές από 15 Ευρώ μόνο στον τιμοκατάλογο μας έπεισε για συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα. Από τη μία το προσωπικό με την ευγένειά του και από την άλλη το τηλεφώνημα που λάβαμε στα πλαίσια του after sales service μας εντυπωσίασε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα για τον επαγγελματισμό και την ❤️ άρτια οργάνωση του ομίλου ΣΤΕΡΓΙΟΣ!

Αξιολόγηση 1

Ζήτησε ανωνυμία
Η απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης είναι το πιο σύνηθες αίτημα στην Αττική. Στη δική μας πολυκατοικία στην Αθήνα είχε γίνει καθίζηση μετά από άτσαλο πάτημα φορτηγού από το Δήμο και είδαμε και πάθαμε. Αφού ήρθαν αρκετοί, που μόνο έπαιρναν τα χρήματα χωρίς οριστική επίλυση του προβλήματος, έτυχε να καλέσουμε την εταιρεία σας. Οι επαγγελματίες υδραυλικοί ✅ εντόπισαν το πρόβλημα, πρότειναν επισκευή αποχέτευσης και ανέλαβαν το έργο σε λογική τιμή. Με τέτοιο κόστος και υψηλό επίπεδο οργάνωσης με αποδείξεις ήταν το λιγότερο μία άριστη αξιολόγηση. Η κορυφαία εταιρεία στο χώρο. ❤️ Ευχαριστούμε πολύ!

Αξιολόγηση 2

Ζήτησε ανωνυμία
Όλοι επαγγελματίες από το πρώτο τηλεφώνημα έως τη στιγμή της έκδοσης απόδειξης αλλά και του after sales service. Βλέπουν τον πελάτη όχι ως αρπαχτικά και μετά μην τον είδατε! Αντίθετα τους απασχολεί η ❤️ ικανοποίηση του πελάτη και η σύναψη συμβολαίου συνεργασίας με το μήνα. Η αξιοπιστία στις αποφράξεις φρεατίων ξεπερνάει τον ανταγωνισμό. Με το καλημέρα μας έκαναν πελάτες με ✅ πολύ χαμηλό συμβόλαιο συντήρηση με το μήνα και ησυχάσαμε. Πληρώναμε σε άλλες εταιρείες που μας χρέωναν χωρίς να ασχολούνται ιδιαίτερα. Απρόσωπα. Δόξα τω Θεώ είμαστε στα καλύτερα χέρια. ✅ Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. ΣΤΕΡΓΙΟ.

Αξιολόγηση 3

Ζήτησε ανωνυμία
Με την απόφραξη φρεατίου έκαναν και απολύμανση φρεατίων και μάλιστα δωρεάν. Το κόστος απόφραξης και στα τρία φρεάτια ήταν αυτό που συμφωνήσαμε στο τηλεφωνικό κέντρο. Δίνουμε πέντε αστέρια. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα. Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια και η άριστη αξιολόγηση είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Η σύναψη συμβολαίου συντήρησης με το μήνα με μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ ήταν μοιραία. Κερδισμένοι είμαστε από κάθε άποψη, διότι δεν ξαναπληρώσαμε για ξεβούλωμα αποχέτευσης και δεν ξαναέφραξε. Ασχολούνται αθόρυβα με τον προγραμματισμό επισκέψεων και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. ❤️ Μπράβο σε όλους!

Αξιολόγηση 4

Ζήτησε ανωνυμία
Εξαιρετικά αξιόπιστοι επαγγελματίες ✅ και οικονομικές τιμές!

Αξιολόγηση 5

Καρασαββίδου Αργυρώ
Πολλά μπράβο ❤️ στο προσωπικό και στην οργάνωση!

Αξιολόγηση 6

Παναγιωτόπουλος Ιωάννης

Δείτε στο προηγούμενο άρθρο πάρα πολύ σημαντικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Θα αναρωτηθεί κάποιος, γιατί άραγε;

Η απάντηση δεν είναι εύλογη. Θα δείτε πολύ σημαντικά στοιχεία, με συμβουλές για την ορθή χρήση τόσο του νεροχύτη του όσο και της λεκάνης μπάνιου. Και, βέβαια, του αποχετευτικού δικτύου γενικότερα.

Και πάλι θα πει ένας υποψιασμένος πελάτης: Και γιατί να σας εμπιστευτώ;

Ακριβώς διότι η εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σημαντική για τη βιωσιμότητα του ομίλου αποφρακτικών εταιρειών ΣΤΕΡΓΙΟΣ.

Πάλι θα αντιτάξει κάποιος: Μα εμένα με ενδιαφέρει το καλάθι της νοικοκυράς!

Πετύχατε διάνα: Στα άρθρα μας βρίσκετε εκείνα τα μυστικά που θα σας κάνουν να γλυτώσετε περιττές αποφράξεις από τη μία. Και από την άλλη θα θωρακίσετε το καλάθι της νοικοκυράς για να έχετε ηρεμία στην οικογενειακή σας ζωή και στην καθημερινότητά σας. Δείτε το προηγούμενο άρθρο!

Ποιες είναι συνοπτικά οι υπηρεσίες μας;

Για να μην ψάχνετε πολλή ώρα δείτε τι κάνουμε στην εταιρεία μας!

 1. Εξαιρετική άντληση υδάτων με εκπληκτική επιτυχία και ελαχιστοποίηση του χρόνου!
 2. Εξειδικευμένοι υδραυλικοί τεχνικοί αναλαμβάνουν την απόφραξη φρεατίου σας άμεσα γρήγορα και χωρίς παράπλευρες απώλειες.
 3. Έλεγχος με κάμερα οικονομικά και με απόλυτη επιτυχία εντοπισμού της βλάβης!
 4. Πάρα πολύ μεγάλης εμπειρίας συνεργεία είναι αρωγοί στον καθαρισμό και τις αποφράξεις με ατσαλίνες και ριζοκοπτικά!
 5. Συντηρήσεις πολυκατοικιών με το μήνα!
 6. Μεγάλες προσφορές και δώρα ως γνωριμία νέου πελάτη για ξεβούλωμα αποχέτευσης, οσοδήποτε πολύπλοκο και αν είναι το αποχετευτικό δίκτυο.

Πότε μας καλείτε για απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης;

Συνήθεις περιπτώσεις που αναγκαστικά θα μας καλέσετε για ξεβούλωμα φρεατίου αποχέτευσης στην Αθήνα είναι:

 1. Να έχετε πλημμυρίσει στην πυλωτή.
 2. Να έχει βουλώσει η αποχέτευση και να είναι Σαββατοκύριακο, όταν όλες οι εταιρείες υπολειτουργούν.
 3. Να μυρίζει άσχημα στο ασανσέρ, διότι γέμισε το φρέαρ του ασανσέρ από λύματα.
 4. Να έχει υπερχειλίσει ο βόθρος και να επιστρέφουν τα λύματα μέσα στο ισόγειο.

Μην ανησυχείτε για τίποτα. Ο Όμιλος ΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι για σας σε ετοιμότητα με συνεργείο έτοιμο να ανταποκριθεί για κάθε σας ανάγκη 24h.

Πώς ενεργεί η αποφρακτική εταιρεία μας στην απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης;

Στη απόφραξη φρεατίου αποχέτευσης πρέπει να επισημανθούν κάποια σημεία για την εξειδικευμένη αποφρακτική μας. Άξιο προσοχής είναι ότι η εταιρεία μας έχει στη διάθεσή σας το σύγχρονο στόλο της από αποφρακτικά μηχανήματα και ✅βυτία πολλαπλών χρήσεων. Αυτά μπορούν να αντλήσουν και να αποφράξουν ακόμα και τα ✅πιο βαθιά και δύσκολα σημεία, καλύπτει όλον τον νομό της Αττικής.

Επίσης, αναλαμβάνουμε με σύνθετα αποφρακτικά και βυτία πολλαπλών χρήσεων τόσο για καθαρισμό όσο και άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες:

 1. ✅πλύσιμο και άντληση στερεών λυμάτων από αντλιοστάσια,
 2. ✅αναρρόφηση λυμάτων από μεγάλα φρεάτια και στεγανούς βόθρους.

Οι αποφρακτικές εργασίες μας γίνονται γρήγορα, αθόρυβα, άοσμα, καθαρά, δείχνοντας σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο.

Τι λένε οι πελάτες στο τηλεφωνικό μας κέντρο;

 1. Πλημμυρίσαμε βουλώσαμε. Τι θα κάνουμε; Πότε θα έρθετε;
 2. Γεμίσαμε νερά βρώμικα στο υπόγειο. Εσείς είστε μακρυά;
 3. Βγήκαν νερά, βούλωσε η αποχέτευση. Πόση ώρα θα κάνετε;
 4. Πόσο κοστίζει μία συντήρηση με υδροβολή; Γεμίσαμε στο ασανσέρ λύματα.
 5. Γεια σας. Πόσο κάνει να καθαρίσετε βρωμόνερα από το πάτωμα στο υπόγειο; Χύθηκαν λύματα και μυρίζει άσχημα.
 6. Χαίρεται. Εσείς κάνετε άδειασμα λυμάτων και πόσο πάει;
 7. Βούλωσε η αποχέτευσης. Πόσο κοντά είστε;
 8. Για συντήρηση αποχέτευσης πόσο χρεώνετε; Έχει εγγύηση η δουλειά σας;

Τι δηλώνουμε για το πεδίο Αποφράξεις φρεατίων στην Αθήνα;

Είναι αλήθεια ότι 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο η προσφορά μας στον καταναλωτή έχει όνομα:

 • Πρόεδρος: Στέργιος Βασίλειος πτυχιούχος υδραυλικός με εμπειρία άνω των 40 ετών.
 • Στέργιος Νικόλαος και Γεώργιος: 3ης γενιάς στο χώρο των υπηρεσιών αποφράξεων και στις απεντομώσεις απολυμάνσεις αλλά και μυοκτονίες.
 • Με 100% αλάνθαστες στρατηγικές δίνουμε το 100% σε κάθε αποφρακτική εργασία.

Γιατί ξεχωρίζουμε στην υπηρεσία Αποφράξεις φρεατίων στην Αθήνα;

 • Η τεχνογνωσία μας εκμηδενίζει το χρόνο αποκατάστασης ενός φραξίματος.
 • Συντηρούμε και ξεβουλώνουμε σωληνώσεις με αγάπη στο επάγγελμά μας.
 • Κάθε αποστολή αναλαμβάνεται από μας στην οικονομικότερη προσφορά της αγοράς.
 • Οι άριστες κριτικές στο Google my Business υποδηλώνουν το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας.
 • Ολοκληρώνουμε με δωρεάν οδηγίες προς τον καταναλωτή, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ξανακαλέσει για το ίδιο πρόβλημα!
 • Οι οικονομικές τιμές μας δείχνουν ότι είμαστε ανάμεσά σας και ζούμε τις αγωνίες στον οικονομικό τομέα. Σας στηρίζουμε με απόλυτη θυσία, εφόσον μετά την άνοδο του πετρελαίου και των εξόδων επισκευής και συντήρησης δεν ανεβάσαμε τιμές.

Πώς ενεργούμε 24h το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο;

 • Με απόλυτη αφοσίωση και με στοχοπροσήλωση.
 • Έχοντας 100% επιτυχία σε κάθε αποστολή.
 • Διαθέτοντας και Πιστοποιήσεις για την ασφάλειά σας.
 • Ακολουθεί η έκδοση απόδειξης στον πελάτη ιδιώτη ή τιμολογίου, αν πρόκειται για επαγγελματία ή δημόσιο φορέα.

Σε ποιες υπηρεσίες αποφράξεων έχουμε οικονομικές τιμές;

 • Στις αντλήσεις υδάτων με πολύ καινοτόμες τεχνικές και low budget προσφορές για τον καταναλωτή.
 • Στον καθαρισμό βόθρων φροντίζοντας να μη γίνουν ζημιές.
 • Στο πλύσιμο λιποσυλλέκτη με πολύ οικονομικό τρόπο, ώστε να αντανακλάται στην τσέπη του πελάτη.
 • Στη συντήρηση φρεατίων. Στο πέρασμα του χρόνου θα διαπιστώσετε ότι δεν θα βλέπετε ζημιές και αυτό θα αποβαίνει σε μεγάλο κέρδος. Μία φορά να καλέστε ερασιτέχνη και να σας τρυπήσει σωλήνες υδροροής θα πληρώσετε μερικές χιλιάδες ευρώ αργότερα.
 • Στην τιμή απόφραξης φρεατίων ειδικά αν είναι περισσότερα των δύο, όπου οι εκτπώσεις μας είναι ασυναγώνιστες.
 • Στον καθαρισμό κάθετης στήλης υδρορροών, διότι διαθέτουμε τεχνικούς με γνώσεις υδραυλικού. Άλλωστε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ.Στέργιος είναι γνώστης επαγγελματίας με πτυχίο Υδραυλικού. Άλλωστε η επιτυχία στις αποφράξεις μόνο τυχαία δεν είναι.

Ποιος απαντάει όταν μας καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο;

 • Η κ. Ιουλία είναι υπεύθυνη τηλεφωνικού κέντρου.
 • Επίσης, ακόμη και σε τριήμερες αργίες, Κυριακές και μεγάλες εορτές, υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στη διάθεσή σας.
 • Εμείς στον Όμιλο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δεν κλείνουμε ποτέ.
 • Και πάντα στις αργίες τυχαίνουν οι περισσότερες αναθέσεις. Όχι επειδή όντως τότε συμβαίνουν όλα, αλλά επειδή ο ανταγωνισμός κατεβάζει διακόπτες.

Πότε υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για την υπηρεσία Αποφράξεις φρεατίων Αθήνα;

Σύμφωνα με τα παραπάνω εμείς έχουμε πάντα την πρωτοπορία στις γιορτές. Είναι το όνομά μας, είναι το brandname που χτίσαμε και διατηρούμε ψηλά στις καρδιές σας.

Για αυτό και σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε με χαμηλές τιμές και κόστος υποφερτό και για τα πιο χαμηλά βαλάντια.

Ποιο είναι το Moto μας;

Δίπλα σας σε χιόνι και σε καύσωνα

Γιατί μπορούμε;

Διότι έχουμε την καλύτερη ομάδα!

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας για κάθε υπηρεσία;

 1. Για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
 2. Διότι φέρουμε εις πέρας κάθε αποστολή με τον πιο πρόσφορο για σας τρόπο.
 3. Παρέχουμε δωρεάν πλύσιμο σε κάθε φρεάτιο που συντηρούμε.
 4. Με στοχοπροσήλωση έχουμε προσωπικό με ευγένεια και κατάρτιση.
 5. Οι αυξητικές θετικές αξιολογήσεις είναι για μας μία επιβράβευση.
 6. Από το 1981 έως και σήμερα 2023 έχουμε διαγράψει μία πορεία προσφοράς και αξιοπρέπειας.

Τι σας υποσχόμαστε;

Να έχετε τον καλύτερο συνεργάτη για να έχετε μία απρόσκοπτη καθημερινότητα.

Θερμές ευχαριστίες
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας. Μη διστάσετε να στείλετε σχόλια ή να μας καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο πάνω δεξιά και ο ίδιος ο κ. Στέργιος θα επιληφθεί.Κοιν.

Σχετικές Υπηρεσίες

Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€

Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων 40€

Απόφραξη αποχέτευσης Αθήνα, Αποφράξεις αποχετεύσεων: Οι υπηρεσίες αποφράξεων της αποφρακτικής εταιρείας μας προσφέρονται με 40€ από επαγγελματίες 24h.

Αντλήσεις Υδάτων, 697.8776875 Άντληση Υδάτων Αθήνα 50€

Αντλήσεις Υδάτων, 697.8776875 Άντληση Υδάτων Αθήνα 50€

Αντλήσεις Υδάτων Αθήνα: Οι αντλήσεις υδάτων Αθήνα γίνονται με τιμές από 50€ στο 6978776845 με επαγγελματικές υπηρεσίες άντλησης 24h σε 10' δίπλα σας.

Ενδιαφέροντα άρθρα

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα, ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Απόφραξη νιπτήρα στη Γλυφάδα με περιστατικό καθαρισμού σε μονοκατοικία από την εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για λογαριασμό της κυρίας Πέτρας.

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν, Καθαρές αποχετεύσεις

7 tips Συμβουλές εντελώς δωρεάν για καθαρές αποχετεύσεις από την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΣ για κάθε οίκημα οικονομικά και έξυπνα.

Διότι και στις αποφράξεις φρεατίων η εταιρεία μας έχει 24h το 24 ωρο οικονομικά προγράμματα αλλά και: Προσφέρει με εγγύηση 100% τις καλύτερες τιμές. Φυσικά το ακριβές κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των φρεατίων που πρέπει να συντηρηθούν. Επιμένουμε να τονίζουμε ότι είναι άλλη περίπτωση ένα φρεάτιο υδροροής και άλλο ένα του αποχετευτικού δικτύου. Από την άλλη, βέβαια, μπορεί ο χρόνος ολοκλήρωσης να διαφέρει ανάλογα με την κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο η εμπειρία κάθε επαγγελματία που εργάζεται στην αποφρακτική εταιρεία μας είναι αδιαμφισβήτητα πολύτιμη. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες διαβάστε και τις υπόλοιπες απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις των πελατών μας. Αν υπάρχει ανάγκη από εξειδικευμένο είδος εργασιών και κόστος, τότε κάθε πελάτης θα το μάθει καλώντας μας στο τηλεφωνικό κέντρο. Ανάλογα με την περίοδο του έτους μπορεί να υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις ανάλογα με το πρόγραμμα marketing. Έτσι σε κάθε περίοδο του έτους είναι σε εξέλιξη ανάλογη καμπάνια. Άλλωστε δεν έχετε παρά να δείτε τις προσφορές μας που είναι όχι μόνο δελεαστικές αλλά και ειλικρινείς. Καλέστε μας τώρα.

Η εταιρεία μας σε όλες τις αποφράξεις φρεατίων στην Αθήνα επεμβαίνει με 100% επαγγελματίες τεχνικούς υδραυλικούς οικονομικά με τιμές ανταγωνιστικές. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο χωρίς διακοπές. Διαθέτουμε όχημα εκτάκτου ανάγκης και σε Κυριακές και αργίες για όλην την Αττική και τη νύχτα. Τα σημεία διασποράς των συνεργείων μας αλλάζουν γενικά ανάλογα με τις ώρες λειτουργίας, διότι: Η μελέτη που παραγγείλαμε στο Πολυτεχνείο έδειξε ότι στο στατιστικό δείγμα υπήρχαν πάρα πολύ σημαντικές διαφοροποιήσεις. Τέτοιες αφορούσαν και στην περίοδο του έτους, δηλαδή χειμώνα ή καλοκαίρι αλλά και ώρας. Τη νύχτα τα σήματα βγαίνουν στο κέντρο κυρίως και στον Πειραιά, στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά κλπ. Αυτό είναι αυτονόητο να συμβαίνει, λόγω της απογευματινής και νυχτερινής κίνησης. Από όλα αυτά συνοπτικά συνάγονται κάποια κρίσιμα συμπεράσματα. Ορισμένα είναι αυτονόητα, όμως η επιστημονική προσέγγιση που επέλεξε η εταιρεία μας δείχνει τη βαθειά αφοσίωση του ομίλου: Στην έμπρακτη ολοκληρωτική αφιέρωση στο λειτούργημα που επιτελούμε για πάνω από 40 έτη ήδη στην τρίτη γενιά. Καλέστε μας τώρα!

Διότι στις αποφράξεις Αθήνα τα πλεονεκτήματά μας στις τιμές απόφραξης 15€ οικονομικά και στις ποιοτικές αποφρακτικές υπηρεσίες δεν έχουν ανταγωνισμό. Για άριστα αποχετευτικά δίκτυα καλέστε μας να πάρετε την καλύτερη οικονομική προσφορά. Κάντε μας ένα τηλεφώνημα και αντιληφθείτε ευθύς εξαρχής από την πρώτη ομιλία την ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό: Την ευγένεια και την εμπειρία αντιμετώπισης περιστατικών. Όταν έχει εξυπηρετήσει κάποιος πάνω από 100000 περιστατικά και έχει κύκλο εργασιών αυξητικό για 40 συναπτά έτη θέλει και ερώτημα; Βεβαίως και όχι. Δείτε και τα υπόλοιπα ερωτήματα, που σας αφορούν πριν καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 24ώρου βάσεως.

Δείτε τι λένε οι κορυφαίοι επαγγελματίες αποχέτευσης τόσο για απόφραξη φρεατίου Αθήνα όσο και για άντληση υδάτων: Η τιμή διαφοροποιείται ανάλογα με τους εξής παράγοντες: Πλήθος φρεατίων και είδος οικήματος, δηλαδή πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Προφανώς μία μη συντηρημένη μονοατοικία μπορεί να απαιτήσει να μείνει το συνεργείο και μισή μέρα. (Αυτή όμως είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση) Για αυτό γίνεται μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον πελάτη στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου απαντά και γεωπόνος επιστήμονας με ειδικές γνώσεις. Η τιμή των 40 Ευρώ για το πρώτο φρεάτιο κλιμακώνεται με αρνητικό ρυθμό αύξησης, διότι στα 3 φρεάτια η χρέωση είναι μόνο 70 Ευρώ. Βεβαίως για περισσότερα φρεάτια κάθε επόμενο χρεώνεται και κάτω από 10 ευρώ.

Όσα ακριβώς ορίζει ο ΕΟΔΥ, διότι φροντίζουμε για την ασφάλεια του πελάτη αλλά και για το προσωπικό μας!

Ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα, αν είναι αργία ή ανάλογα με την ώρα. Σε νυχτερινό ωράριο είναι πολύ σπάνια η περίπτωση να έχουμε δυο περιστατικά εντός διώρου. Άρα σχεδόν πάντα ο χρόνος άφιξης δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά.

Εκτός από οικονομική συντήρηση αποχέτευσης από 15 Ευρώ συν ΦΠΑ προσφέρουμε και Αντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, διάγνωση με κάμερα. Έτσι επιτυγχάνεται ο εντοπισμός της βλάβης με ακρίβεια 1-2 εκατοστών. Ακόμη προσφέρουμε συντηρήσεις πολυκατοικιών και μονοκατοικιών, χρήση υδροβολής και απόφραξη υδρορροών, κάθετων και οριζοντίων. Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας τόσο στην Αθήνα όσο και οπουδήποτε αλλού.

Και όμως υπάρχουν πολλές αποφρακτικές εταιρείες στην Αθήνα που αμαυρώνουν το επάγγελμα. Αυτό μπορεί να συμβαίει είτε στην Αθήνα είτε σε οποιονδήποτε άλλο Δήμο. Η εργασία μας δεν είναι απλά δουλειά μουντζούρας. Πρόκειται για ένα λειτούργημα προσφοράς στο συνάνθρωπο. Με τέτοιες βάσεις εκκίνησης αγαπάμε τους πελάτες μας και φροντίζουμε για την καλή υγειινή του χώρου πάντα για πάνω από 40 χρόνια. Σε μας έχετε τον καλύτερο σύμμαχο στην καταπολέμηση δυσάρεστων οσμών στο καλύτερο κόστος με τη μεγαλύτερη εγγύηση. Όχι μόνο γίνονται όλοι οι πελάτες μας μόνιμοι, αλλά κάνουν και τα γνωστά συμβόλαια συντήρησης με 15 Ευρώ συν ΦΠΑ με το μήνα.

Επειδή σε κάθε συνεργείο καθαρισμού υδρορροών υπάρχει κι ένας υδραυλικός σε μας θα ξενοιάστε. Η απόφραξη κάθετης στήλης υδροροής στην Αθήνα αλλά και αλλού θα είναι παρελθόν σε ελάχιστο χρόνο. Ακόμη, θα κάνουμε έλεγχο σε όλο το δίκτυο οριζόντιας και κάθετης υδρορροής, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Εξάλλου ο τιμοκατάλογος που έχουμε είναι αξεπέραστος. Από την άλλη μπορείτε να κάνετε σύγκριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας με αυτές άλλων αποφρακτικών εταιρειών.

Οι επαγγελματίες μας λένε να συμβουλευτείτε υδραυλικό στην Αθήνα στο ενδεχόμενο που υπάρχει διαρροή στο καζανάκι ή διαρροή στη βάση της λεκάνης. Έτσι αν η τουαλέτα σας παρουσιάζει βλάβη ρωγμές ή αδικαιολόγητες υγρασείες στο πάτωμα, τότε δεν απαιτείται συνεργείο καθαρισμού υδρορροής. Γενικότερα να θυμάστε είτε στο σπίτι σας στην Αθήνα είτε στην επιχείρησή σας είτε στη μονοκατοικία σας: Προχέσουμε τι πετάμε μέσα στη λεκάνη. Υπάρχουν και πολύ ακριβές λεκάνες τουαλέτας που μπορούν να βγουν άχρηστες με μία λάθος κίνηση.

Για οικονομικό συμβόλαιο συντήρησης με το μήνα στην Αθήνα από μόνο 15 Ευρώ συν ΦΠΑ καλέστε μας. Μπορούμε να σας στείλουμε το συμβόλαιο και να το κάνει δεκτό η συνέλευση της πολυκατοικίας ή να σας το φέρει ένα από τα καθημερινά συνεργεία μας. Η προτεινόμενη τιμή κάνει θραύση καθόλη τη διάρκεια της κρίσης και αποδεικνύει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που μας χαρακτηρίζει. Πρωτίστως σεβασμός όχι μόνο στο καλάθι της νοικοκυράς αλλά και στον συνάνθρωπο γενικότερα.

Ας δούμε τι συμβαίνει στις Αποφράξεις στην Αθήνα γενικότερα: Στις αποχετεύσεις με την χρήση του πλυντηρίου, της κουζίνας και του μπάνιου, καθημερινά καταλήγουν χαρτιά, σαπούνια, τρίχες, υπολείμματα τροφών κ.α. Με την πάροδο του χρόνου αυτά προσκολλώνται στις εσωτερικές επιφάνειες των σωληνώσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πουρί. Έτσι, η διατομή των σωληνώσεων μικραίνει σταδιακά, μέχρι αυτές να φράξουν εντελώς. Επειδή στο κέντρο ειδικά έχουν έρθει και μετανάστες, που ζουν πολλά άτομα σε ένα διαμέρισμα το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό.

Δείτε τις προσφορές μας στις υπηρεσίες αποφράξεων στην περιοχή σας!

Με τις πιο ανταγωνιστικές Προσφορές του μήνα και τις καλύτερες τιμές για Συντηρήσεις αποφράξεων

Καθαρισμός φρεατίων ανά σχάρα
10€
Έλεγχος με κάμερα
60€
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

250000

ΦΡΕΑΤΙΑ

7587

ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ

485000

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑΤΑ

2097

ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Είχε βουλώσει το φρεάτιο εισόδου στην πολυκατοικία. Και είχα πρόβλημα στην ισόγεια γκαρσονιέρα. Ευτυχώς ήρθαν στην ώρα τους. Η τιμή απόφραξης ήταν στα 50 ευρώ με απόδειξη. Συγχαρητήρια. Άψογοι επαγγελματίες! Τους προτείνω θα μείνετε σίγουρα ευχαριστημένοι.

NTEMIS SAMSONIDIS

Google Review

Σε απόφραξη φρεατίου στο κέντρο στην Αθήνα ήρθαν ❤️γρήγορα και μας έκαναν απόφραξη σε τρία φρεάτια σε τριανταπέντε λεπτά. Οι 👌τιμές απόφραξης οικονομικές με ✅κόστος 70 Ευρώ μόνο και για τα τρία φρεάτια. Είπαν ότι η τιμή 10 ευρώ ανά φρεάτιο ισχύει για το τρίτο και πάνω αλλά πήραμε προσφορά γνωριμίας. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Chris Mandrakis

Google Review

Μπράβο παιδιά ❤️ απόλυτοι επαγγελματίες. Έπρεπε να γίνει απόφραξη φρεατίου σε πολυκατοικία, διότι είχε υπερχείλιση. 🎯Κυριακή μέρα και είχαν συνέπεια και επαγγελματισμό. Καλή τιμή και σε αργία. Θα κάνουμε συμβόλαιο συντήρησης πολυκατοικίας με το μήνα. 👌Κόστος 15 ευρώ μας είπαν.

Nikolaos Artinios

Google Review

Η εταιρεία Στέργιος Αποφρακτική προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές υπηρεσίες στο Μεταξουργείο στον Κολωνό και στην Αθήνα γενικότερα. Με πολύ ευέλικτα σύγχρονα φορτηγάκια εξυπηρετούν με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα κάθε αίτημα. Αξίζει να δει κάποιος την ιστοσελίδα, έτσι ώστε να γνωρίζει πριν αποφασίσει.

Chris Mandrakis
Google Review

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το προσωπικό της εταιρίας. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ο επαγγελματισμός ειδικά τις καταστάσεις που βιώνουμε με τον κορονοιό. Τα μέτρα προστασίας από το προσωπικό είναι τέλεια. Δεν χρειάστηκε να τους κατατοπίσω σε τίποτα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Rania Giamakidou
Google Review

Άμεση εξυπηρέτηση, λογικές τιμές, εξειδικευμένο προσωπικό.

Ioannis Papadopoulos
Google Review

kostas karampoulat

5 star Google Review

Μαρία Κατσάνου

5 star Google Review

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΩΝΗΣ

5 star Google Review

Έχουμε κομμωτήριο στο Κορωπί και πλημμύρισε αμέσως μετά το κλείσιμο Σάββατο βράδυ. Το μόνο συνεργείο που είχε φορτηγάκι εδώ κοντά ήταν του κυρίου Στέργιου Βασιλείου. Οι τεχνικοί του εργάστηκαν για δύο ώρες. Έκαναν άντληση υδάτων, καθάρισαν την αποχέτευση, έκαναν έλεγχο με κάμερα και εντόπισαν σπασμένη υδρορροή που έρχονταν από τον πάνω όροφο. Έκοψαν απόδειξη και έστειλαν και έγγραφο τεχνικού ελέγχου στο email μας και πληρωθήκαμε και τη ζημιά από την ασφαλιστική εταιρεία του πάνω ιδιοκτήτη. Τι μαντινάδα να σου πω να σε καλοκαρδίσω για τσι μαστόρους πού 'στειλες να σε ευχαριστήσω,

Κορακάκης Ελευθέριος, Κορωπί
Review

Στην οδό Κύπρου στο Περιστέρι θέλαμε μέρα Κυριακή κάποιον να μας ξεβουλώσει το νεροχύτη. Λόγω αργίας τριημέρου, είχε πέσει σε τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, όλοι προφασίζονταν ότι είχαν πολλά ραντεβού και δεν προλάβαιναν. Ας είναι καλά οι άνθρωποι. Τελικά, όπως αποδείχθηκε είχαν υποκατάστημα στην περιοχή μας και ανταποκρίθηκαν γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση στην απόδειξη λόγω αργίας. Συγχαρητήρια,

Καλλιόπη Αργυρού, Περιστέρι
Google Review

Δεν έχω λόγια να σε πω πουλί μου. Ευλοΐαν στο μαγαζί σας η Παναΐα η καλή που μου καθαρίσατε το υπόγειο στο Χαλάνδρι Κυριακή βράδυ. Ο αφέντης μου μαστόρευε και έχυσε το πετρέλαιο στο πάτωμα. Επεβγάλαμε τη ζημίαν. Μα δεν έρχονταν και κανένας χριστιανός. Μόλις άκουαν ότι έπρεπε να καθαρίσουν πετρέλαιο αχ αχ. Σον θεό έφταγω τάμα. Ατοίν ετοπλαεύταν. Υγείαν και ευλοΐαν σ' ουλτ'ς έσουν,

Συμέλα Παναγιωτίδου
Review

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Καμία μυρωδιά και όλο το νερό φεύγει χωρίς να μένει ακόμα και μετά από καταρρακτώδεις βροχές. Ευχαριστώ.

Alex A
Google Αξιολόγηση 5 αστέρων

Μπράβο παιδιά. Αποφράξεις στου Ζωγράφου με σβελτάδα.

Chris Mandrakis
Google Αξιολόγηση 5 αστέρων

Ευχαριστούμε πολύ για της υπηρεσίες σας μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την εργασία και την τιμή.

AL3X
Google Αξιολόγηση 5 αστέρων

ΖΗΤΗΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ωράριο Λειτουργίας 24h

 • Δευτέρα Ανοιχτό όλο το 24ωρο
 • Τρίτη Ανοιχτό όλο το 24ωρο
 • Τετάρτη Ανοιχτό όλο το 24ωρο
 • Πέμπτη Ανοιχτό όλο το 24ωρο
 • Παρασκευή Ανοιχτό όλο το 24ωρο
 • Σάββατο Ανοιχτό όλο το 24ωρο
 • Κυριακή Ανοιχτό όλο το 24ωρο